Concert Ingested & Need4Speed în Underground Club din Iași

Marți, 21 ianuarie 2020, Underground Club din Iași vă invită la concertul trupei Ingested. Trupa se va afla pentru prima dată în orașul Iasi. Concertul face parte din turneul “Decade Of Human Suffering – Part II”. Locațiile pentru acest turneu includ orașe din Romania, Republica Moldova, Ucraina și Rusia. Inițial, acest concert trebuia sa aibă loc pe 22 octombrie 2019, dar, datorita unor instanțe neprevăzute, concertul a fost reprogramat până pe 21 ianuarie 2020. În deschiderea evenimentului va cânta trupa Need4Speed din Republica Moldova.

Need4Speed este o trupa de brutal death grindcore originară din Chișinău, Republica Moldova. A fost înființată în anul 2014. Formația reprezintă o contopire a membrilor din trupele Empathological Necroticism și Abnormyndeffect, două nume de profil din perioada respectivă ce se aflau în scena muzicală extremă a Republicii Moldova. În cei 6 ani de activitate a avut concerte doar la nivel local, în deschiderea unor trupe precum Killscream sau Angered Crowd. Este recunoscută pentru piese precum “Police“, “Grind’N’Roll” sau “Padla“.

Ingested este una dintre cele mai recunoscute nume de pe scena muzicală extremă mondială. Este o formație apreciată de death metal din Marea Britanie ce a fost înființată în anul 2006. În cei 14 ani de activitate, a lansat 4 albume de studio, ultimul fiind “The Level Above Human” lansat în anul 2018. A susținut concerte pe cele mai importante scene muzicale extreme precum Carnage Feast din Elveția sau Metaldays din Slovenia. Și-a făcut prezența inclusiv la festivalul Rockstadt Extreme Fest din 2018, fiind primită cu mare căldură de publicul român. Este recunoscută pentru piese precum “Skinned And Fucked“, “The Divine Right Of Kings“, “Narcissistic Apathy” sau, ceva mai recent, “Invidious“.

Evenimentul din Underground Club va începe undeva după ora 20:00. Biletele se găsesc în continuare pe reteaua IaBilet.ro la prețul de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului,

Leave a Reply