Concert Implant Pentru Refuz & The Wax Road în Underground The Pub, Iași

Vineri, 5 Aprilie 2019, Underground The Pub din Iași vă invită la concertul trupei Implant Pentru Refuz. Aceasta se întoarce în orașul Iași după aproape 4 luni, ultimul lor concert având loc pe 22 Decembrie 2018. Ca și concertul anterior, locația aleasă este Underground The Pub din Iași. Inclusiv scopul evenimentului este unul similar. Concertul va fi cu scopul lansării noului single intitulat “Sub Straturi“, o piesa realizată cu Nick Făgădar, solistul formației Luna Amară. În deschiderea evenimentului va cânta The Wax Road, o trupă ce nu a mai cântat în orașul Iași de aproape 2 ani și jumătate. Ultimul concert din Iași a avut loc pe 4 Decembrie 2016 în clubul Rocknrolla, atunci când a cântat alături de trupa locală Outstorm.

Implant Pentru Refuz este cea mai cunoscută trupa românească de hardcore. A fost înființată în anul 1995 în orașul Timișoara. În cei 23 de ani de carieră a lansat 8 materiale discografice. Ultimul lor album este unul acustic lansat în anul 2016. Conform propriei descrieri, „Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi. Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 23 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibilă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.” Este o trupă prezentă pe marile scene ale țării, în trecut participând la festivaluri precum Bucovina Rock Castle, Rock’N’Iași sau Stufstock. Este recunoscută pentru piese precum „Sidef„, „IPR Gherila„, „Nori de gând„, „Apus” sau „Mental„.

The Wax Road este o trupă de hard rock/blues din orașul Ungheni, Republica Moldova. Trupa și-a făcut debutul muzical pe 1 decembrie 2013, la 3 zile după formarea trupei. Aceasta a participat la un concurs local din orașul Chișinău, unde a ocupat locul întâi. E de menționat faptul că în cadrul acestui concurs, în juriu s-a aflat Igor Dînga, producătorul trupei Zdob și Zdub. Trupa a avut mai multe apariții în cadrul diverselor festivaluri și televiziuni din Republica Moldova, dar și din România sau chiar Germania. Dintre acestea putem reaminti Electric Castle, Rock’N’Iași, Zilele Nordului, Prut Fest sau Drum Day Hamburg din Germania. La sfârșitul anului 2016, trupa a lansat primul lor material discografic intitulat „Rambler In The Dark„. Acesta cuprinde piese precum „Let Me Feel„, „Come To Me„, „Love Car”, „Do Things Right” sau „Midnight Girl„.

Evenimentul din Underground The Pub va începe undeva după ora 21:00. Biletele se pot găsi în continuare pe rețeaua Eventbook.ro la prețul de 30 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply