Concert Implant Pentru Refuz & ReTrebled în Underground Pub din Iași

Vineri, 3 martie 2023, Underground Pub din Iași vă invită la concertul trupei Implant Pentru Refuz. Aceasta se întoarce în Iași după aproape 2 ani, ultima dată cântând pe 26 iunie 2021, în cadrul festivalului Rocanotherworld 2021. Din punct de vedere al concertelor indoor, ultima dată a cântat pe 21 februarie 2020, la momentul respectiv lansând albumul „SubRadar”. În deschiderea evenimentului, va cânta trupa locală ReTrebled, aflata pentru prima dată pe scena din Underground Pub.

Implant Pentru Refuz este una dintre cele mai cunoscute trupe din underground-ul românesc. A fost înființată în anul 1995 în orașul Timișoara. Ca stil muzical, a oscilat de-a lungul celor 28 de ani de carieră. A fost inițial de hardcore punk, gen muzical în care a și rămas în marea sa majoritate, trecând treptat în zona metalului progresiv, nu metal, având inclusiv elemente din muzica grunge, În cei 28 de ani de carieră, a lansat 9 materiale discografice, ultimul fiind „SubRadar”, lansat în anul 2019. Este o trupă prezentă pe marile scene ale țării, în trecut participând la festivaluri precum Bucovina Rock Castle, Rock’N’Iași sau Stufstock. Este recunoscută pentru piese precum „Sidef„, „IPR Gherila„, „Nori de gând„, „Apus” sau „Mental„.

ReTrebled este una dintre cele mai tinere trupe din peisajul muzical ieșean. Aceasta și-a făcut debutul muzical în anul 2019. Trupa este formată doar din fete, toate aflate în jurul vârstei de 20 de ani la momentul debutului scenic. A avut câteva concerte, majoritatea pe plan local în orașul Iași. Totuși, și-a făcut simțită prezența și-n afara acestuia, cântând prin zona regională a Moldovei în orașe precum Suceava sau Botoșani, în deschiderea concertelor trupei sibiene onenightstand. A cântat în ediția pandemică a festivalului Rock’N’Iași din anul 2020, fiind de atunci o prezență anuală în cadrul acestuia. Și-a mai făcut prezența inclusiv în prima zi a festivalului Miss URF 2.0, ce a avut loc în anul 2021.Are până la ora actuală un album intitulat „Blind Game”. Lansarea oficiala a acestuia a avut pe 24 august 2022 în clubul Rocknrolla din Iași, având piese precum „Torn„, „Found Again” sau „Blind Game„.
Accesul în Underground Pub va începe după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 89 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns