Concert Implant Pentru Refuz în Underground Pub, Iași – Lansare single „Cer-Pământ”

Sâmbătă, 22 Decembrie 2018, Underground Pub din Iași vă invită la concertul trupei Implant Pentru Refuz. Acesta va fi ultimul eveniment rock/metal din Underground Pub pe anul 2018. Implant Pentru Refuz se întoarce în Iași după un an, ultimul lor concert având loc pe 9 Decembrie 2017, tot în Underground Pub. Scopul acestui eveniment este promovarea noului single & videoclip intitulat „Cer-Pământ„, realizată în colaborare cu Cătălin Chelemen, solistul trupei Coma. Piesa reprezinta cel de al doilea single extras de pe următorul album Implant Pentru Refuz care va fi lansat în anul 2019. Albumul nou promite să continue linia începută cu piesa “Între`deschis”, cea a colaborărilor cu artiști apropiați ai trupei.

Implant Pentru Refuz este cea mai cunoscută trupa românească de hardcore. A fost înființată în anul 1995 în orașul Timișoara. În cei 23 de ani de carieră a lansat 8 materiale discografice. Ultimul lor album este unul acustic lansat în anul 2016. Conform propriei descrieri, „Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi. Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 23 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibilă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.” Este o trupă prezentă pe marile scene ale țării, în trecut participând la festivaluri precum Bucovina Rock Castle, Rock’N’Iași sau Stufstock. Este recunoscută pentru piese precum „Sidef„, „IPR Gherila„, „Nori de gând„, „Apus” sau „Mental„.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 21:00. Biletele se pot găsi în continuare pe rețeaua Eventbook.ro la prețul de 30 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns