Concert Hteththemeth, Tiarra și Aeon Blank în club Fabrica, București

Vineri, 1 aprilie 2016, clubul Fabrica din București vă invită la concertul de lansare al noului album Hteththemeth intitulat „Best Worst Case Scenario„. Alături de Hteththemeth, în acea seara vor mai cânta trupele Tiarra și Aeon Blank.

Hteththemeth se autocaracterizează ca fiind o trupă de „unhuman music”. Realistic vorbind, e o trupa de avant-garde metal, originară din Brașov, fondată în 1999. Au la activ un material discografic intitulat „The Unhuman Split„, lansat în 2013. Următorul lor material va fi lansat în primăvara anului 2016 și se va intitula „Best Worst Case Scenario„. Au caștigat în 2015, finala Romaniei la GBOB (Global Battle of Bands), aceștia fiind reprezentanții României la GBOB de la concursul intenațional ce va avea loc la Berlin în aprilie 2016. Și-au făcut prezența și la „Rockstadt Extreme Fest” de la Râșnov, cântând piese precum „Happy to be sad„, „Light Lies” sau „The calm before the end„.

Tiarra este fără doar și poate cea mai cunoscută trupă de goth simfonic din România. Înființați în 2004, trupa a lansat de atunci 5 materiale discografice, ultimul fiind „X” lansat în 2015. Trupa a ajuns cunoscută pentru piese precum „Ielele„, „In The Arms of an Angel” sau „Requiem pentru un erou„. Pe lângă acestea, trupa mai are piese precum „House Of Tears„, „Pain Knows Our Name” sau „Burn„.

Aeon Blank este o trupă de rock alternativ din București. Înființați în primăvara anului 2011, trupa a lansat până la ora actuală două albume: „Handmadegods & Godmadedemons” în 2011, și „Dark Waters” în 2014. Trupa a câștigat în 2013 premiul „Best Alternative Newcomer” în cadrul premiilor Metalhead Awards. Au la activ piese precum „The Day You Broke My Heart„, „The Ballad Of Lucy Butler” sau „Auguries Of Innocence„.

Concertul de lansare va începe undeva după ora 19:30, biletele fiind disponibile la prețul de 25 de lei până pe 31 martie. În seara evenimentului, biletele vor costa 35 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.