Concert Hteththemeth în Pub S4, Bacău – Lansare album „Best Worst Case Scenario”

Vineri, 22 aprilie 2016, clubul Pub S4 din Bacău vă invită la concertul trupei Hteththemeth. Trupa se întoarce în Bacău la o distanță de 3 luni de ultimul concert, ultima dată cântând pe 15 ianuarie 2016, tot în Pub S4. Acest concert are ca scop lansarea noului album al trupei, „Best Worst Case Scenario„, lansat pe 1 aprilie 2016 în clubul Fabrica din București.

Hteththemeth se autocaracterizează ca fiind o trupă de „unhuman music”. Realistic vorbind, e o trupa de avant-garde metal, originară din Brașov, fondată în 1999. Au la activ două materiale discografice intitulate „The Unhuman Split„, lansat în 2013, si  „Best Worst Case Scenario„, lansat pe 1 aprilie 2016 in clubul Fabrica din Bucuresti. Au caștigat în 2015, finala Romaniei la GBOB (Global Battle of Bands), aceștia fiind reprezentanții României la GBOB de la concursul intenațional ce va avea loc la Berlin pe data de 26 mai 2016. Și-au făcut prezența și la „Rockstadt Extreme Fest” de la Râșnov, cântând piese precum „Happy to be sad„, „Light Lies” sau „The calm before the end„. Trupa a lansat recent videoclipul piesei „You Are My Last Girlfriend„, o piesă ce se poate regăsi pe ultimul album al trupei, fiind o piesă activă în concertele trupei de ceva ani.

Concertul trupei va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 15 lei. În deschidere va cânta trupa locală Reflections. Limita în clubul Pub S4 este de 150 de persoane. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns