Concert Hteththemeth & Beauty And The Rat în clubul Rocknrolla, Iași

Duminica, 24 aprilie 2016, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul trupei Hteththemeth. Acest concert are ca scop lansarea noului material discografic al trupei, „Best Worst Case Scenario„, ce a fost lansat pe data de 1 aprilie 2016 în clubul Fabrica din București. În deschiderea acestora vor cânta Beauty And The Rat, una dintre cele mai apreciate trupe de pe scena underground ieșeană.

Hteththemeth se autocaracterizează ca fiind o trupă de „unhuman music”. Realistic vorbind, e o trupa de avant-garde metal, originară din Brașov, fondată în 1999. Au la activ două materiale discografice intitulate „The Unhuman Split„, lansat în 2013, si  „Best Worst Case Scenario„, lansat pe 1 aprilie 2016 in clubul Fabrica din Bucuresti. Au caștigat în 2015, finala Romaniei la GBOB (Global Battle of Bands), aceștia fiind reprezentanții României la GBOB de la concursul intenațional ce va avea loc la Berlin pe data de 26 mai 2016. Și-au făcut prezența și la „Rockstadt Extreme Fest” de la Râșnov, cântând piese precum „Happy to be sad„, „Light Lies” sau „The calm before the end„. Trupa a lansat recent videoclipul piesei „You Are My Last Girlfriend„, o piesă ce se poate regăsi pe ultimul album al trupei, fiind o piesă activă în concertele trupei de ceva ani.

Beauty and The Rat este o trupă ieșeana de rock alternativ cu multe influențe metal. Stilul trupei se aseamănă foarte mult cu cel al trupei Godsmack. Trupa a fost înființată în anul 2011, iar de atunci au avut multe concerte în marea lor majoritate pe plan local. Au participat în mai multe rânduri la Rock’N’Iași, dar niciodată n-au fost cap de afiș până la această ediție. Au la activ un album intitulat „Unborn„, ce a fost lansat pe data de 26 februarie 2016  în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Winter Edition”. Au piese precum „Cigarette burn„, „In treason I fall„, „Smiling Sun” sau „Lake of false desire„.

Concertele trupelor Hteththemeth și Beauty And The Rat vor începe undeva după ora 21:00. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns