Concert Guerrillas în 31 Motor’s Pub, Suceava

Sâmbătă, 14 ianuarie 2017, 31 Motor’s Pub din Suceava vă invită la concertul semnat Guerrillas. Este primul concert din orașul Suceava al trupei în cei 15 ani de activitate. Acest concert are ca scop lansarea celui de-al doilea album al trupei intitulat „The Fire Revolution„.

Guerillas este o trupă de hardcore metal din Cluj-Napoca. Înființată în anul 2002, trupa a devenit notorie pentru muzica abordată, având frecvent concerte în țară. Anul 2004 aduce primul demo al trupei intitulat „First Strike„, iar în 2006 aceasta a avut primul concert dinafara țării în cadrul festivalului „Hunderground Feszt„. De-a lungul existenței, Guerillas a cântat în deschiderea unor trupe precum Sepultura, Born From Pain, Blind Myself and Ektomorf. În cei 15 ani de activitate, trupa a lansat trei materiale discografice în forma albumului de studio „Guerilla Spirit” lansat în 2008 si EP-ul „Together Forever Stronger” lansat în 2012. Ultimul lor album, „The Fire Revolution„, a fost lansat în octombrie 2016, trupa aflându-se momentan într-un turneu de promovare al acestui material. Are la activ piese precum „Full Force„, „The Curse„, „Bring Them Down” sau ceva mai recent, „Time To Rock’N’Roll„.

Concertul din 31 Motor’s Pub va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 15 lei. Limita în incinta clubului este de 180 de persoane. Pentru mai multe detalii sau eventualele modificări de program, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns