Concert Grimus & Buzz The Fuzz in The Stage – Bacau

Cunoscuta formatie clujeana Grimus, va sustine vineri, 14 martie 2014, un concert de zile mari in cunoscutul club „The Stage” din Bacau.
Este pentru prima data cand formatia va sustine un concert pe meleagurile bacauane. Acest concert este unul de lansare al noului lor album intitulat „Emergence”. Acesta va fi lansat in mod oficial pe data de 13 martie in Bucuresti.
Grimus a fost infiintata undeva prin anul 2005. Au la activ 5 materiale discografice. Sunt o formatie de rock alternativ destul de cunoscuta de publicul romanesc. Cel mai memorabil moment din existenta formatiei ramane prestatia lor din deschiderea concertului celor de la Red Hot Chili Peppers de acum 2 ani. Cele mai cunoscute melodii ale acesteia sunt „Promise”, „In a glimpse” sau „In your eyes”.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=FtK5ndF1GUs]

Buzz The Fuzz este o formatie bacauana destul de cunoscuta. Acestia sunt recunoscuti pentru prestatia lor saptamanala din „The Stage”. Acestia au in fiecare joi o sesiune de jam session, si va invita de fiecare data sa va incercati talentele la cantat. Acum un an au inceput sa faca videoclipuri. Printre piesele acestora se numara „Out”, „One day” sau „So close”.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=mlKb2nSeLew]

Concertul va incepe undeva dupa orele 21:00. Pentru elevi si studenti, intrarea va fi de 10 lei, in timp ce pentru restul lumii va fi 15 lei in avans, sau 20 de lei in ziua evenimentului.

Lasă un răspuns