Concert Gramofone în The Trumpets, Iași

Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, pub-ul The Trumpets vă invită la concertul trupei Gramofone. Aceasta se întoarce în orașul Iași după aproape 3 ani, ultimul eveniment având loc în anul 2019, în cadrul festivalului Afterhills. Acest concert face parte dintr-o serie de 7 evenimente ce marchează aniversarea a șapte ani de existență a pub-ului ieșean. Primele două evenimente au avut în prim-plan trupele Orkid și Baby Elvis, cel cu Gramofone fiind al treilea și primul din acest an.

Gramofone este o formație de funk din București, care face parte din comunitatea de trupe indie Stray Lights. Trupa și-a început activitatea în vara anului 2013, cu câteva experimente instrumentale adunate într-un EP numit “Intervention”.
Cu timpul, experimentele au luat forme mai complexe și mai îndrăznețe. Așa s-a conturat albumul “Confessions from the Belly of the Beast”, un discurs muzical ce pune sub lupă aspecte universale ale societății moderne, inspirate din realitatea prezentă, dar și dintr-un univers distopic. În prezent, Gramofone este formată din Paul Drăgușin la clape și voce, Vlad Dumitrescu la chitară și voce, Radu Camburu la bass și Cristi Nicoară la tobe. Trupa va fi mereu asociată cu piese precum „Heart & Soul„, „Mr. Government” sau „My Self„.

Evenimentul din The Trumpets va începe undeva după ora 20:00. Intrarea se face pe bază de rezervare. Accesul se va face exclusiv pentru persoanele vaccinate cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui test RT-PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test antigen rapid efectuat în urmă cu maxim 24 de ore. Pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, este nevoie ca acest fapt să fie dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).
Pentru a avea acces la acest eveniment, organizatorii vă roagă să aveți aceste documente fie printate, fie pe telefon.

Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns