Concert For The Wicked & Serpent Stream în club Rocknrolla, Iași

Duminica, 20 noiembrie 2016, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul trupei For The Wicked. Aceasta se întoarce în Iași după 7 luni, ultima dată cântand în deschiderea concertului trupei Dirty Shirt. În deschiderea evenimentului vâ cânta trupa locală Serpent Stream.

For The Wicked una din cele mai interesante și ambițioase apariții pe scena metal din România, dovadă fiind câștigarea numeroaselor premii importante în primul an de la înființare (2015): Best Metal Newcomer la Metalhead Awards, marele premiu la Posada Rock și premiul Low5Bass Studio la GBOB România. Au la două EP-uri lansate, primul fiind „Trust Your Heart„ lansat în anul 2015 și „II” lansat în 2016. Au piese precum „I Will Never„, „Lost and Found” sau „Betrayed„.

Serpent Stream este o trupă de nu metal din Iași, înființată în decembrie 2015. Conform propriei lor descrieri, numele trupei vine din alăturarea cuvintelor „Serpent”, care reprezintă în principiu un simbol malefic, un simbol al răului, al ispitei, al pericolului, membrii trupei fiind de părere că în societatea contemporană, simbolul domină asupra sufletului omenesc, și „Stream”, ce are ca scop reliefarea aspectelor negative ale societății redate prin cuvintele și metaforele membrilor. Până la ora actuală, nu prea a avut multe concerte, majoritatea fiind pe plan local, dar trebuie menționat faptul că în septembrie 2016, trupa a cântat în cadrul Semifinalei GBOB Bucovina din 31 Motor’s Pub, Suceava .

Evenimentul va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 15 lei. Pentru mai multe detalii sau eventualele modificări de program, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns