Concert For The Wicked & Hiraeth & Hydra în Underground The Pub, Iași

Sâmbătă, 20 aprilie 2019, Underground The Pub din Iași vă invită la concertul trupei For The Wicked. Aceasta se întoarce în orașul Iași după mai bine de 2 ani, ultimul lor concert având loc pe 20 noiembrie 2016 în clubul Rocknrolla. În deschiderea evenimentului vor cânta Hiraeth și Hydra, doua trupe ieșene.

For The Wicked este una din cele mai interesante și ambițioase apariții pe scena metal din România, dovadă fiind câștigarea numeroaselor premii importante în primul an de la înființare. În anul 2015 a câștigat Best Metal Newcomer la Metalhead Awards, marele premiu la Posada Rock și premiul Low5Bass Studio la GBOB România. Are până în prezent două EP-uri lansate, primul fiind „Trust Your Heart„ lansat în anul 2015 și „II” lansat în 2016. Este cunoscută pentru piese precum „I Will Never„, „Lost and Found”, „Betrayed„, sau, ceva mai recent „Beez Neez„.

Hiraeth este una dintre cele mai active prezente de pe scena muzicală ieșeană. Este o trupă de melodic death metal înființată în octombrie 2015. Debutul scenic l-a avut în noiembrie 2016, atunci când a cântat în barul The Gate din Iași alături de trupa Serpent Stream. Concertele trupei în marea lor majoritate au fost la nivel local în orașul Iași, în locații precum Underground Pub, The Gate sau club Rocknrolla, împărțind aceiași scenă cu formații precum E-an-na, Harmasar sau Halmyris. A cântat inclusiv în cadrul festivalului Rock’N’Iași, în edițiile ce au avut loc în anii 2017, respectiv 2018, cântând în aceiași zi cu trupe precum Subliminal Damage, Serpent Stream, Tenebres, The Sixpounder sau Stoned Jesus. Începand cu ianuarie 2019, trupa l-a adăugat ca solist permanent pe Dragoș Ciobanu, fost membru al trupelor Before The Reign și Seven Hills. Acesta, alături de Andrei State, vor reprezenta partea vocală a trupei Hiraeth. Până la ora actuală, în noua formulă, a avut 3 concerte în orașele Iași și Chișinău, în deschiderea trupei Rotting Christ. Are doar un material discografic până în momentul actual, în forma EP-ului „Souls„, ce conține piese precum „Before The Crossroads„, „Rivers” sau „Tomb of Souls„.

Hydra este una dintre cele mai tinere trupe ieșene. Aceasta s-a înființat în octombrie 2017, stilul muzical abordat fiind o combinație între thrash și death metal. Singurele concerte al trupei au avut loc în barul The Gate din Iași, în deschiderea trupelor Serpent Stream și Hiraeth. Momentan nu are producții oficiale lansate, singura cunoscută fiind un live după piesa „Possessed„.

Evenimentul din Underground The Pub va începe undeva după ora 21:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 15 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns