Concert Focuri la Casa Veche, Roman – Lansare album „Imminent Conflict”

Sâmbătă, 2 decembrie 2017, restaurantul Casa Veche din Roman vă invită la concertul de lansare al albumului „Imminent Conflict” semnat de trupa Focuri. În deschiderea evenimentului va cânta trupa ieșeană Beauty and The Rat.

Beauty and The Rat este o trupă ieșeana de rock alternativ cu multe influențe metal. Stilul trupei se aseamănă foarte mult cu cel al trupei Godsmack. Trupa a fost înființată în anul 2011, iar de atunci au avut multe concerte în marea lor majoritate pe plan local. Au participat în mai multe rânduri la Rock’N’Iași și au fost cap de afiș în ediția de iarna a festivalului de la începutul anului 2016. Are la activ un album intitulat „Unborn„, ce a fost lansat pe data de 26 februarie 2016  în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Winter Edition”. Are piese precum „Cigarette burn„, „In treason I fall„, „Smiling Sun” sau „Lake of false desire„.

Focuri este o trupă metal originară din orașul Roman. Trupa s-a format după mai multe pauze și schimbări de componenţă, înființându-se oficial în anul 2010, membrii fiind aceiași de atunci.  Anul 2012 aduce apariția primului material discografic al trupei, un EP intitulat „Distant Path„. Acesta nu a fost lansat sub egida niciunei case de producții, toate cele 4 piese fiind înregistrate de către Cătălin Airinei (Phossilah)  în studioul de repeții al trupei. În cei 7 ani de existență, Focuri a avut concerte diverse, atât pe plan local, cât și în alte orașe precum Bacău, Iași, Câmpulung sau Lehliu Gară, împărțind scena cu trupe precum RoadkillSoda, Funerus, Obscyria, Vespera sau Tiarra. Focuri are piese precum „Dice Eyes„, „Fake Cause„, „Distant Path„, sau piesa ce dă titlul ultimului lor album, „Imminent Conflict„.

Evenimentul va începe după ora 20:00, intrarea fiind de 15 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

https://www.youtube.com/watch?v=_nRYMsqOCWA

One thought on “Concert Focuri la Casa Veche, Roman – Lansare album „Imminent Conflict”

Lasă un răspuns