Concert Fluturi Pe Asfalt & Pinholes în Underground Club, Iași

Vineri, 15 noiembrie 2019, Fluturi Pe Asfalt se întoarce în orașul Iași. Este o prezență rară în concerte, mai ales pentru zona Moldovei. Ultimul concert al trupei din Iași a fost susținut în urmă cu 3 ani, tot în clubul Underground, pe data de 18 noiembrie 2016. Alături de Fluturi Pe Asfalt, se va afla Pinholes, o trupă ce va cânta în anul 2019 pentru a treia oară în Iași. Ultimul concert a fost în cadrul festivalului Rocanotherworld, desfășurat în iunie 2019.

Fluturi Pe Asfalt este una dintre cele mai recunoscute nume din underground-ul românesc al ultimilor ani. Este o trupă clujeană de post rock/post metal înființată în anul 2009. Debutul live l-a avut abia în anul 2010, primul an de existență fiind acordat exclusiv închegării stilului muzical al trupei. În anul 2012 a lansat primul album intitulat „Reconstituire„, fiind primit cu mare căldură de comunitatea underground românească, piesa „Valuri Și Stele” devenind sinonimă cu trupa. Pe lângă aceasta piesă, albumul „Reconstituire” mai conține piese precum „Circul„, „Rutine” sau „Niciodată degeaba„. Patru ani mai târziu, Fluturi Pe Asfalt a lansat al doilea album intitulat „Munți Sub Mări„. Albumul mai conține piese precum „Un Loc Lipsit de Întuneric„, „Nu Crezi Că Pot?„, „Doina” sau „Avioane„.

Pinholes este una dintre cele mai recunoscute trupe rock din muzica underground autohtonă. Genul muzical abordat de trupa are influențe puternice din post/art-rock, shoegaze sau post-punk. Are la activ două albume de tip full-lenght:  „Zmei” lansat în 2013 și „Era Pietrelor Neșlefuite” lansat în anul 2015. În cei 8 ani de activitate, și-a făcut prezența pe cele mai importante scene rock și metal ale țării, precum Rockstadt Extreme Fest, Bucovina Rock Castle sau Rocanotherworld. A lansat inclusiv un album de tip split alături de trupa clujeană Nava Mamă, acesta fiind lansat în 2017 și intitulat „Sputnik”. Este recunoscută pentru piese precum „Poza„, „Porcul Spinos„, „Avem Un Loc„, „4 Ore” sau, ceva mai recent „Scriu, rescriu și tremur„.

Evenimentul din clubul Underground va începe undeva după ora 20:00. Biletele încă sunt disponibile pe rețeaua Eventbook.ro la prețul de 30 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns