Concert Faust și Bocaseca în Underground Pub din Iași – Lansare album “Sare pe rană”

Sâmbătă, 5 noiembrie 2022, Underground Pub din Iași vă invită la concertul lui Faust și Bocaseca. Aceștia se întorc în Iași în același loc ca tura trecută. Ultimul concert din acest oraș în care cei doi au împărțit scena a fost pe 27 mai 2022, atunci când erau în formula completă a trupei sr71. De altfel, albumul “Sare pe rană” este disponibil pe YouTube pe canalul oficial al grupului sr71. Alături de Faust și Bocaseca, invitați vor fi NU’ și Zona 9, artiști din underground-ul rap ieșean, de partea muzicală ocupându-se Gogan și Nechifor.

Faust este unul dintre cei mai apreciați artiști din rap-ul underground românesc. A devenit cunoscut prin anul 2012, atunci când a participat la un eveniment de tip Battle MC împotriva lui Euforic. A lansat de atunci cinci materiale discografice: „Tărâmul Nicăieri” în anul 2014, „Peste Pământ” în 2015, “Strictul Necesar” în 2016, “Stări” în 2018, respectiv “Noua Ordine Din Haos” lansat în anul 2020, ultimul fiind realizat în colaborare cu Nechifor. A realizat până la ora actuală colaborări cu artiști precum Bean MC, Flou Rege, Vlad Dobrescu sau Phunk B, realizând împreună cu aceștia piese precum „Vreau„, „Cu degetul pe hartă„, sau „La buton„. Face parte inclusiv din formația sr71, din care face parte și Bocaseca, alături de care a lansat albumul “Sare pe rană” în anul 2022.

Bocaseca este una dintre cele mai notorii și longevive prezențe din rap-ul underground românesc. Și-a făcut debutul în anul 2007 și este unul dintre membrii fondatori ai casei de producții numite “”SP” (“Studioul Pizdii”). Din același label, mai fac parte membrii componenți și fondatori precum Mu-jerezz, Gogan, nUKred, RDSK sau NU’. Ca artist solo, a lansat două albume de studio. Primul a fost “Dau Cu Sete”, realizat în colaborare cu Gogan care a apărut în 2013. Al doilea a fost “Instrucțiuni Asupra Întrebuințării Măștii”, lansat în anul 2016. Ultimul material discografic în care își face apariția este cel realizat cu Faust intitulat “Sare pe rană”, care și-a făcut apariția în anul 2022. Totodată, face parte din 2 grupări muzicale aflate tot în underground-ul autohton. Prima este Chakra 7, din care face parte și Infinitu’. A doua este ceva mai recentă în formația sr71. Din componența acelei trupe fac parte atât Bocaseca și Infinitu’ cât și Dilimanjaro, Fănescu, Faust, Infinitu’, Motanu’, Phunk B și Zicu. sr71 este în prezent cel mai mare grup muzical rap din underground-ul românesc ca număr de membrii. De-a lungul timpului, Bocaseca a colaborat cu nume importante ale scenei rap/hip-hop precum Kazi Ploae, AFO’, Bruja, Chimie, Zona 9, inclusiv cu artistul brazilian rap care are numele tot Boca Seca. Este recunoscut pentru piese precum “Banii pă geacă“, “Evantai” sau “Ale mele“.

Accesul în Underground Pub va începe după ora 19:00. Biletele se găsesc în rețeaua IaBilet.ro la prețul de 30 de lei, sau 40 de lei la intrare în seara concertului. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply