Concert Faust | Phunk B | J Saw | Dspekt în Pub S4, Bacău

Vineri, 18 martie 2016, clubul Pub S4 din Bacău vă invită la un concert hip-hop alături de Faust, Phunk B, J Saw și Dspekt, la platane aflându-se Manafique. Phunk B și J Saw se întorc în orașul Bacău la un an distanță de la ultimul lor concert. Pentru Faust și Dspekt, acesta va fi primul lor concert din orașul Bacău.

Faust este unul dintre cei mai apreciați artiști din rap-ul underground românesc. A devenit cunoscut prin anul 2012, atunci când a participat la un eveniment de tip Battle MC împotriva lui Euforic. A lansat de atunci două materiale discografice: “Tărâmul Nicăieri” în anul 2014 și “Peste Pământ” lansat în anul 2015. A realizat până la ora actuală colaborări cu artiști precum Bean MC, Flou Rege, Vlad Dobrescu sau Phunk B, realizând împreună cu aceștia piese precum “Vreau“, “Cu degetul pe hartă“, sau “La buton“.

Phunk B este un MC din Constanța, și unul dintre membrii marii familii numite Paranoia13. Are la activ doar un material discografic intitulat “Noptembrie 13“. A realizat de-a lungul timpului colaborări cu artiști precum Chimie, Samurai sau Junk, lansând alături de aceștia piese precum “Frustrarea unui mafiot“, “Sparg tot“, “Paranoid” sau “13“.

J Saw este un MC omniprezent în concerte alături de Phunk B și afiliat la rândul său cu Paranoia13. A realizat împreună cu acesta mai multe piese, precum “13” sau “Râul Șoaptelor“. Ca și artist solo, are piese precum “Wuie“, “Zi-mi, zi-mi” sau cea mai nouă piesă, “Ce se-ntâmplă?“.

Dspekt este un MC existent în underground-ul românesc din anul 2014. S-a făcut remarcat într-un eveniment de tip Battle MC, realizând până la ora actuală colaborări cu artiști precum Omu Gnom, Faust sau narcoBranco. Are piese precum “100% natural“, “Dăm semnale” sau “După cortină“.

Concertul va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 15 lei. Limita în clubul Pub S4 este de 150 de persoane. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

https://www.youtube.com/watch?v=R48vUI7pKEo

Leave a Reply