Concert Fără Zahăr – Păreri la rece

Știu, concertul a fost vineri, iar azi e luni, dar, trebuie să fac postarea asta.
Marea seară a concertului a început cu o repetiție a trupei pe scenă, oamenii, defapt fanii intrând în club, fiecare așezându-se pe unde a putut. Eu am avut noroc, am prins loc la bar. Încă de atunci, lumea a consumat băutură la greu, dovada fiind niște puști, mai mici decât mine, cu toate că am 17 ani. Dar, nu numai băutură au consumat, Din sursele mele, am auzit că acești puști veseli, băieți-fete, vreo 7-8 la număr, dar, vreo 2-3 beți peste măsură, ma rog, amețiți, fumaseră ceva nașpa, și aici nu mă refer la țigări. Au consumat etnobotanice, doar s-au redeschis din nou în oraș. Lumea a început să-și intre în ritm, de la 21 pana la 22:30 aprox. , când, pe „The Stage” a urcat Fără Zahăr. Concertul a avut 2 părți. În prima parte trupa a cântat piese precum : Săndel, Lov stori, Stella, Mi-e dor de tine, Înfundarea closetului, Lugu Lugu etc. În a doua parte s-au cantat piese precum : Dunitru (a fost si bis piesa), Neamul lui Penes Curcanul s.a.m.d.
Atmosfera nu a fost asa Hardcore precum la precedentul concert, cel cu Vita de Vie, nu am vazut un pogo toata seara. Bine, nici trupa nu era de pogo.

Sincer, nici nu vroiam sa merg la concert, dar acum, nu regret nimic. M-am distrat pe cinste. Trupa a avut putin ghinion vineri seara. Au avut putin probleme cu tobele, iar Bobo (vocal), a reusit performanta sa uite 2 versuri din ultima strofa din „Lov stori”. Bineinteles, nimeni nu s-a suparat, suntem oameni, iertam.

Am fost nevoit sa folosesc efectul „Sepia” pentru aceasta poza, pentru ca in varianta originala nu se intelegea nimic

Cum ziceam mai sus, era o gasca vesela, mai mica decat mine la varsta. O tipa roscata din acea gasca nu mai stia nimic de ea, se urca pe scena in timpul concertului, trecea pe sub chitara unui membru al formatiei in timp ce canta etc. Bobi (FZ), a spus la un moment dat : Domnisoara aveti grija pe unde calcati. Sa nu uit sa mentionez ca am ridicat-o odata de pe jos, la cat de ametita era, cazuse din picioare.

Cand trupa a luat o pauza, pregatindu-se de a doua parte, au spus : Luam o pauza de pipi si ne intoarcem, ceea ce a provocat amuzamentul tuturor, tipic celor de la Fara Zahar.

Dupa cum se poate vedea, atmosfera era in delir, inclusiv eu. Ca sa nu va mai chinuiti sa ma cautati, va dau un indiciu : sunt acel baiat cu tricoul Metallica.

In principiu, a fost un concert reusit, chiar daca nu ma asteptam sa iasa asa. Am vazut pentru prima data in fata ochilor cum face un rocker cand e beat mort : CA DRACU. Cam astea ar fi parerile la rece despre concertul celor de la Fara Zahar, va las acum, ma pregatesc pentru concertul urmator de vineri, cel al formatiei Vunk.
Hoinareala placuta printre litere in continuare…
P.S : Imi place in ultima poza cum se vede spatele tricoului meu.
Sursa fotografiilor : cea sepia e a mea, in rest, absolut toate pozele apartin lui Madalina Rotaru.

Lasă un răspuns