Concert F. Charm în Underground Pub, Iași

Joi, 3 octombrie 2019, clubul Underground din Iași vă invită la concertul semnat F. Charm. Acesta se întoarce după 7 luni în Iași, tot în clubul Underground. Ultimul său concert a avut loc pe 29 martie 2019. În cadrul acestui concert sunt invitați Hoynar și DJ Johatan.

Bogdan Florin Vlăsceanu, cunoscut publicului larg sub numele de F. Charm, este un rapper originar din București. Este existent pe scena muzicala românească de peste 10 ani; conform site-ului LiveArtist.ro, la inceput a activat ca artist rap, iar în 2010 s-a decis să-și schimbe stilul. A lansat două single-uri dance: “Asesina” și “EYO”, care s-au făcut remarcate atât în cluburi cât și în clasamentele radiourilor vremii respective. A colaborat până la ora actuală cu diversi artiști români, precum Emil Lassaria, Ligia sau Oana Marinescu. Printre ultimii săi colaboratori se regăsește și Hoynar, alături de care a scos piese precum „Tezaur fără aur” sau „Singura Femeie„. F. Charm are până la ora actuala 3 albume solo, ultimul fiind „Secolul XXI”, lansat în 2019. Este recunoscut pentru piese precum „Hainele mele„, „Nu iese fum fără foc” sau „30 de grade„.

Evenimentul din Underground Pub va începe după ora 21:00. Biletele sunt disponibile în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 25 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Concert F. Charm în Underground Pub, Iași

Lasă un răspuns