Concert F.Charm în Underground Pub din Iași

Vineri, 13 mai 2022, Underground Pub din Iași vă invită la concertul lui F.Charm. Artistul se întoarce în Iași după mai bine de 2 ani. Ultimul său eveniment din acest oraș a avut loc pe 3 octombrie 2019. La fel ca la ultimul concert, va fi pe scenă alaturi de Hoynar și DJ Jonatan.

Bogdan Florin Vlăsceanu, cunoscut publicului larg sub numele de F. Charm, este un rapper originar din București. Este existent pe scena muzicala românească de peste 10 ani; conform site-ului LiveArtist.ro, la inceput a activat ca artist rap, iar în 2010 s-a decis să-și schimbe stilul. A lansat două single-uri dance: “Asesina” și “EYO”, care s-au făcut remarcate atât în cluburi cât și în clasamentele radiourilor vremii respective. A colaborat până la ora actuală cu diversi artiști români, precum Emil Lassaria, Ligia sau Oana Marinescu. Printre alți colaboratori se regăsește și Hoynar, alături de care a scos piese precum „Tezaur fără aur” sau „Singura Femeie„. F. Charm are până la ora actuala 5 albume solo, ultimul fiind „Phoenix”, lansat în 2021. Este recunoscut pentru piese precum „Hainele mele„, „Nu iese fum fără foc” sau „30 de grade„.

Evenimentul din Underground Pub va începe după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare în rețeaua Eventbook.ro la prețul de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns