Concert Ethernus & Serpent Stream în Spot Bar, Piatra Neamț

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018, Spot Bar din Piatra Neamț vă invită la concertul trupei Ethernus. Acest concert are ca scop lansarea albumului „Monastery Gates” și face parte din turneul cu același nume. Acesta a cuprins și cuprinde orașe precum Iași, Suceava, Bistrița sau Piatra Neamț. În deschiderea evenimentului, va cânta trupa ieșeană Serpent Stream.

Ethernus este o trupă de metal simfonic, cu influențe de melodic black și death metal. Aceasta a fost înființată pe data de 16 Ianuarie 2007. Membrul fondator, Karin Tauber, este cel ce a dat numele trupei. Până la ora actuală a susținut concerte în orașe precum Sibiu, Zalău, Craiova sau Cluj-Napoca, fiind prezenți în cadrul unor evenimente precum „Wacken: Metal Battle Romania” sau „Barock Fest”. Discografia cuprinde 2 albume: albumul „Memories from Eternity” lansat în anul 2011, respectiv „Monastery Gates„, ce se află în plin turneu de promovare. Printre cele mai cunoscute melodii se regăsesc „Legend Of A King„, „Cer încătușat” sau, ceva mai recent. „Temple of Misery„.

Serpent Stream este o trupă de nu metal din Iași, înființată în decembrie 2015. Conform propriei lor descrieri, numele trupei vine din alăturarea cuvintelor „Serpent”, care reprezintă în principiu un simbol malefic, un simbol al răului, al ispitei, al pericolului, membrii trupei fiind de părere că în societatea contemporană, simbolul domină asupra sufletului omenesc, și „Stream”, ce are ca scop reliefarea aspectelor negative ale societății redate prin cuvintele și metaforele membrilor. Majoritatea concertelor semnate Serpent Stream au fost pe plan local, dar trebuie menționat faptul că trupa a participat în trecut la diverse competiții între trupe precum Wacken: Metal Battle Romania și GBOB România. Și-a făcut prezența inclusiv pe scena festivalulul Rock’N’Iași „Indoor Edition”, atât în anul 2017 cât și în anul 2018. cântând în aceiași zi cu trupe precum Magen sau Bucovina. Până la ora actuală, Serpent Stream are piese precum „When I’m Gone„, „S.T.F.U„, „Get Out” sau „Tired„.

Evenimentul din Spot Bar va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 15 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns