Concert Era Divina & Twist Of Fate & Stanker în The Gate Bar, Iași

Vineri, 16 noiembrie 2018, barul The Gate din Iași vă invită la concertul trupelor Era Divina, Twist Of Fate și Stanker.

ERA DIVINA s-a înființat în 2012 la Clubul Elevilor Rădăuți, sub îndrumarea lui Pomo al trupei GOD, membrii fondatori fiind, la vremea respectivă, elevi ai liceelor din oraș cu o înclinație deosebită înspre muzică. Concepută inițial ca un proiect de metal simfonic, trupa a început să se afirme mai ales în concerte alături de trupa GOD, iar cu timpul, trupa a reușit să împletescă cu succes elementele clasice ale metalului simfonic cu folclorul și progressive-ul. Trupa își va face debutul în noua formulă (Roxana – vioară și voce, Isabella – clape, Costel – chitară, Pomo – bass, Luș – tobe) pe scena Casei De Cultura a Studentilor din Iași! În momentul actual, activează în orașul Iași. Playlist-ul Era Divina cuprinde piese precum „Luna” sau „Jocul Ielelor„, dar și câteva preluări precum „A Rose For Epona” de la Eluveitie sau „Herr  Mannerig” de la Garmarna.

Twist Of Fate este o trupă de metalcore/melodic death metal din București. A fost înființată în orașul București, de altfel, cântând pe scene din cluburi bucureștene precum Fabrica sau Quantic. A mai susținut concerte și în alte orașe în compania unor trupe precum E-an-na, EvergreeD, Breathelast sau For The Wicked. Are piese precum „Unknown creature„, „Genesis” sau „Inside the darkness„.

Stanker este o trupă de alternative metal cu influențe puternice de stoner care este familiară scenei de muzică rock și metal din orașul Iași , și sunt cei care au riff-uri agresive dar care poartă cu ele o sensibilitate aparte. A mai cântat în orașe precum Iași sau Cluj-Napoca, împărțind scena cu trupe precum Mental Disorder, Altar, B.P.C. sau Masterpiece. Are piese precum „Se Nasc Eroi„, „Luptăm Cu Voi” sau „Legat De Cer„.

Evenimentul din barul The Gate va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 15 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Concert Era Divina & Twist Of Fate & Stanker în The Gate Bar, Iași

Lasă un răspuns