Concert electric Stanker în clubul Rocknrolla din Iași

Vineri, 25 septembrie 2020, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul trupei Stanker. Aceasta revine pe scena din același club după 3 luni. Concertul trecut a fost unul de tip acustic, și a avut ca scop lansarea primului album “Trai Greu Metal”. Diferența dintre cele doua evenimente va fi strict modul de abordare, deoarece Stanker va susține un concert electric, așa cum erau obișnuiți de altfel.

Stanker este o trupă de alternative metal cu influențe puternice de stoner care este familiară scenei de muzică rock și metal din orașul Iași. Membrii trupei se declară ca fiind „cei care au riff-uri agresive dar care poartă cu ele o sensibilitate aparte”. A mai cântat în orașe precum Iași sau Cluj-Napoca, împărțind scena cu trupe precum GOD, Mental Disorder, Altar, B.P.C. sau Masterpiece. A lansat un album până la ora actuală intitulat “Trai Greu Metal”. Acesta a fost lansat oficial pe 20 iunie 2020 în clubul Rocknrolla din Iași. Are piese precum „Se Nasc Eroi„, „Cătușele„, „Luptăm Cu Voi”, „Mă înconjori” sau „Legat De Cer„.

Evenimentul va începe undeva după ora 20:00. La fel ca și data trecută, locurile vor fi limitate, iar accesul va fi permis doar la mese cu rezervare. Vor putea fi maxim 6 persoane la o masa. Intrarea va fi de 15 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply