Concert El Nino & Samurai în Underground Pub din Iași – Lansare album „Lucky Luchiano”

Sâmbătă, 18 februarie 2023, Underground Pub din Iași vă invită la concertul lui El Nino. Acesta se întoarce în Iași după aproape un an, ultimul eveniment având loc pe 25 martie 2022. De data aceasta, artistul își va lansa cel mai recent album în fața fanilor ieșeni, care se intitulează „Lucky Luchiano”. Se vor mai afla pe scenă Samurai și DJ Gaga la platane, ambii prezenți de-a lungul anilor în concertele semnate El Nino.

Samurai este unul dintre cei mai vechi MC din rap-ul underground românesc. Originar din Constanța, a fost de la bun început afiliat cu Paranoia13, o casă de producții ce are sub egidă și alți artiști precum J Saw, Phunk B, Junk sau gAZAh. Are până-n prezent 6 albume solo de studio, ultimul fiind „Procesul Creației” lansat în anul 2021. Totodată, și-a făcut prezența pe multe alte albume și piese, colaborând constant cu alți MC precum El Nino, Phunk B sau F. Charm. Este cunoscut pentru piese precum „În largul meu„, „Dificil„, „Singur pe lume” sau „Cea mai frumoasă zi„.

El Nino este unul dintre cei mai recunoscuți artiști din rap-ul românesc. A început să activeze ca artist din anul 2004, un an mai târziu lansând primul său album, „Texte De Sub Sud”. Acesta nu s-a oprit, continuând să lanseze albume. Până la ora actuală, discografia sa numără 15 albume de studio, plus alte albume sau materiale discografice de tip single sau compilații pe care își face simțită prezența în cel puțin o piesă. Cel mai recent album de studio se numește „Lucky Luchiano” și a fost lansat pe 17 februarie 2023. A adunat concerte în majoritatea orașelor țării, ajungând inclusiv să cânte în cadrul unor festivaluri ca Untold, Insula sau Vest Fest. Este recunoscut pentru piese precum „Alin Bahaos„, „Te Simt„, „30 de grame„,  „Onoare înainte de toate” sau „Bucatti„.

Accesul în Underground Pub va începe undeva după ora 19:00. Concertul în sine va începe în jurul orei 21:30. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua Eventbook.ro la prețul de 35 de lei sau 40 de lei la intrare în seara evenimentului. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns