Concert El Nino & Jianu în Coopers Club, Iași

Joi, 11 februarie 2016, Coopers Club din Iași vă invită la un concert rap alături de El Nino & Jianu. Aceștia se întorc pe meleagurile ieșene după aproximativ 5 luni, ultima dată cântând pe 30 octombrie 2015 în Underground Pub. Acel concert a avut ca scop lansarea ultimului material discografic al artistului, „Onoarea înainte de toate„.

El Nino și Jianu sunt cei mai cunoscuți MC din zona Olteniei. Jianu este nelipsit din concertele lui El Nino, unul din membrii marii familii numite „Haarp Cord„. Are colaborări dese cu mc-ii din această trupă, dar este mai proeminenta cariera sa solo. Este un artist destul de activ, lansând periodic albume sau piese. Numai în ultimii doi ani El Nino a lansat doua albume, ultimul fiind „Onoarea înainte de toate„, un album extrem de apreciat de underground-ul românesc. Are piese în colaborare cu MC precum Jianu, Samurai sau Sișu Tudor, dintre care putem aminti „Olteanclan„, „Impala„, „Din rai” sau „Mașina de police„.

Concertul va începe undeva după ora 22:00, intrarea fiind de 15 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a acestui eveniment.

Lasă un răspuns