Concert El Nino în Underground Pub din Iași

Vineri, 25 martie 2022, Underground Pub din Iași vă invită la concertul lui El Nino. Acesta se întoarce în Iași după mai bine de 2 ani. Ultimul său concert din acest oraș a fost în același club, pe 1 noiembrie 2019. La fel ca la concertul trecut, DJ Gaga se va afla la platane, iar alături de El Nino pe scena va fi Samurai, un colaborator și apropiat al artistului.

Samurai este unul dintre cei mai vechi MC din rap-ul underground românesc. Originar din Constanța, a fost de la bun început afiliat cu Paranoia13, o casă de producții ce are sub egidă și alți artiști precum J Saw, Phunk B, Junk sau gAZAh. Are până-n prezent 6 albume solo de studio, ultimul fiind „Procesul Creației” lansat în anul 2021. Totodată, și-a făcut prezența pe multe alte albume și piese, colaborând constant cu alți MC precum El Nino, Phunk B sau F. Charm. Este cunoscut pentru piese precum „În largul meu„, „Dificil„, „Singur pe lume” sau „Cea mai frumoasă zi„.

El Nino este unul dintre cei mai recunoscuți artiști din rap-ul românesc. A început să activeze ca artist din anul 2004, un an mai târziu lansând primul său album, „Texte De Sub Sud”. Acesta nu s-a oprit, continuând să lanseze albume. Până la ora actuală, discografia sa numără 14 albume de studio. A adunat concerte în majoritatea orașelor țării, ajungând inclusiv să cânte în cadrul unor festivaluri ca Untold, Insula sau Vest Fest. Este recunoscut pentru piese precum „Alin Bahaos„, „Te Simt„, „30 de grame„,  „Onoare înainte de toate” sau „Bucatti„.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua Eventbook.ro la prețul de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Concert El Nino în Underground Pub din Iași

Lasă un răspuns