Concert El Nino în club Undergroud, Iași – Lansare album „Dragoste Și Pasiune Pentru Muzică”

Vineri, 1 noiembrie 2019, El Nino se întoarce în orașul Iași. Acesta revine în acest oraș după 8 luni, ultimul său concert având loc pe 22 martie 2019, tot în clubul Underground. La fel ca și concertul trecut, concertul va avea ca scop lansarea unui album. Dacă în martie, artistul își lansa albumul „Argintiu”, concertul din 1 noiembrie va avea ca scop lansarea ultimului material discografic al artistului intitulat „Dragoste Și Pasiune Pentru Muzică”.

El Nino este unul dintre cei mai recunoscuți artiști din rap-ul underground românesc. A început să activeze ca artist din anul 2004, un an mai târziu lansând primul său album, „Texte De Sub Sud”. Acesta nu s-a oprit, continuând să lanseze albume. Până la ora actuală, discografia sa numără 13 albume de studio. A adunat concerte în majoritatea orașelor țării, ajungând inclusiv să cânte în cadrul unor festivaluri ca Untold, Insula sau Vest Fest. Este recunoscut pentru piese precum „Alin Bahaos„, „Te Simt„, „30 de grame„,  „Onoare înainte de toate” sau „Bucatti„.

Evenimentul din clubul Underground va începe după ora 21:00. Intrarea va fi de 25 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Concert El Nino în club Undergroud, Iași – Lansare album „Dragoste Și Pasiune Pentru Muzică”

Lasă un răspuns