Concert El Negro „Tribut Bob Marley” în Berăria Valhalla, Bacău

Vineri, 10 februarie 2017, Berăria Valhalla vă invită la primul concert tribut al anului 2017 din Bacău. Trupa El Negro se întoarce în Bacău, dar cu un concert special, în memoria lui Bob Marley, figura emblematică și sinonimă cu muzica reggae.  Comparativ cu ultimul lor concert din Bacău, El Negro va avea un live band pe scenă.

El Negro este fără doar și poate cea mai cunoscută trupă reggae din România. Înființată în 1999 în București, trupa a devenit cunoscută publicului odată cu lansarea piesei „Mi-e dor de tine„, dar momentul de glorie l-au avut abia în 2005 odată cu lansarea piesei „Ploaia„. Această piesă a devenit sinonimă cu cultura românească de reggae, piesa adunând peste 2.000.000 de vizionări pe YouTube. Trupa are la activ 5 materiale discografice, și piese precum „Lasă-ma„, „Lumina la baie” sau „Nopți fără tine„.

„Bob Marley a fost unul din cei mai cunoscuți artiști de muzică reggae și este considerat, chiar și astăzi, regele acestui gen muzical. Datorită acestuia, întreaga lume a făcut cunoștință cu muzica reggae și mișcarea culturală Rastafari. A fost unul dintre cei mai bine vânduți artiști din toate timpurile, iar compilația de cântece Legend, lansată post-mortem, a reprezentat cel mai vândut album reggae făcut vreodată. De asemenea, cântecul sau, „One Love”, a fost considerat de BBC cântecul mileniului.”

(citat de pe Adevăr De La Un Om Fals).

Evenimentul din Berăria Valhalla va începe undeva după ora 22:00. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Pentru rezervări sau mai multe informații, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns