Concert E-an-na & Linear Disorder în Underground Pub, Iași – Lansare album „Nesfârșite”

Vineri, 4 octombrie 2019, clubul Underground din Iași vă invită la concertul trupei E-an-na. Aceasta se întoarce pentru a doua oară pe anul 2019 în orașul Iasi, locația evenimentului fiind tot clubul Underground. Comparativ cu ultimul concert din 14 iunie 2019, acesta va avea ca scop lansarea ultimului material discografic semnat E-an-na, intitulat „Nesfârșite”. În deschiderea evenimentului va cânta Linear Disorder, o trupă aflată pentru prima dată în orașul Iași.

E-an-na este una dintre cele mai recunoscute trupe de pe scena folk metal-ului românesc. Înființată în Sibiu la începutul anului 2015, trupa a devenit cunoscută publicului larg prin piesa „Jiana„, lansată în august 2015. A prins foarte repede la publicul metal din Romania, chiar dacă a avut doar 5 piese oficiale la început. A ieșit pe locul 2 la categoria „Best Metal Newcomer” din cadrul premiilor Metalhead Awards, ce au avut loc pe 30 ianuarie 2016. Trupa se autocaracterizează ca fiind una ce cântă „mioritic metal”. Toamna anului 2016 marchează lansarea primului album de studio intitulat „Jiana„. Acesta este de tip EP și conține 5 piese: „Înșivă„, „Hora Pe Furate„, „Jiana„, „Sivoi” și „Codru„, Anul 2019 marchează lansarea albumului „Nesfârșite”, primul album de tip full-lenght aflat sub egida E-an-na. Momentan trupa se află într-un plin turneu de promovare al acestui material discografic și cuprinde piese precum „Epitaf„, „Viu” sau „Apele Înghețate„.

Linear Disorder este o trupă bucureșteană de melodic death metal/metalcore. A fost înființată în anul 2016, majoritatea prestațiilor fiind la nivel local, în locații precum club Quantic, Fabrica sau Yellow Club din București. În cei 3 ani de existență, a reușit să cânte în deschiderea unor trupe precum An Theos, E-an-na sau Saddayah. A cântat și în alte orașe ale țării, precum Craiova, Constanța sau Suceava, participând inclusiv în cadrul unui concurs la festivalul Bucovina Rock Castle 2018. Până la ora actuală, are un EP intitulat „The Blind Race”. Acesta a fost lansat în anul 2017 și cuprinde piese precum „Within The Fire„, „Origin” sau „Alone In The Moonlight„.

Evenimentul din clubul Underground va începe undeva după ora 21:00. Biletele se mai găsesc de vânzare în avans pe rețeaua online IaBilet.ro la prețul de 25 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns