Concert E-an-na & Hiraeth în Underground Pub, Iași

Vineri, 23 Martie 2018, Underground Pub din Iași vă invită la concertul trupei E-an-na. Aceasta se întoarce în Iași cu un concert din cadrul turneului de promovare al piesei „Epitaf„. În deschiderea evenimentului va cânta trupa ieșeană Hiraeth.

Hiraeth este una dintre cele mai tinere formații de pe scena muzicală ieșeană. Este o trupă de melodic death metal înființată în octombrie 2015. Debutul scenic l-a avut în noiembrie 2016, atunci când a cântat în barul The Gate din Iași alături de trupa Serpent Stream. Concertele trupei au fost doar la nivel local, în locații precum Underground Pub, The Gate sau club Rocknrolla, împărțind aceiași scenă cu formații precum E-an-na, Harmasar sau Halmyris. Ultimul concert memorabil semnat Hiraeth a avut loc în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2017, cântând în aceiași zi cu trupe precum Subliminal Damage sau Tenebres. Are doar un material discografic până în momentul actual, în forma EP-ului „Souls„, ce conține piese precum „Before The Crossroads„, „Rivers” sau „Tomb of Souls„.

E-an-na este una dintre cele mai tinere trupe de pe scena metal-ului românesc. Înființată în Sibiu la începutul anului 2015, trupa a devenit cunoscută publicului larg prin piesa „Jiana„, lansată în august 2015. A prins foarte repede la publicul metal din Romania, chiar dacă a avut doar 5 piese oficiale la început. A ieșit pe locul 2 la categoria „Best Metal Newcomer” din cadrul premiilor Metalhead Awards, ce au avut loc pe 30 ianuarie 2016. Trupa se autocaracterizeaza ca fiind una ce cântă „mioritic metal”. Toamna anului 2016 marchează lansarea primului album de studio intitulat „Jiana„. Acesta este de tip EP și conține 5 piese: „Înșivă„, „Hora Pe Furate„, „Jiana„, „Sivoi” și „Codru„. Ultima lor piesa, „Epitaf„, se află momentan într-un turneu de promovare în mai multe orașe ale țării.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 21:00. Intrarea va fi de 20 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns