Concert E-an-na & Beauty And The Rat în Underground Pub, Iași

Joi, 17 noiembrie 2016, clubul Underground din Iași vă invită la concertul trupei E-an-na. Aceasta se întoarce în Iași după 6 luni, ultima dată cântând în prima zi din cadrul Rock’N’Iași „Open Air” 2016, împărțind scena cu trupe precum Implant Pentru Refuz, Sinoptik sau GOD. Acest concert face parte din turneul național „Jocurile Jienei„, ce are ca scop promovarea primului material discografic al trupei, EP-ul „Jiana„. În deschiderea evenimentului va cânta trupa Beauty and The Rat.

Beauty and The Rat este o trupă ieșeana de rock alternativ cu multe influențe metal. Stilul trupei se aseamănă foarte mult cu cel al trupei Godsmack. Trupa a fost înființată în anul 2011, iar de atunci au avut multe concerte în marea lor majoritate pe plan local. Au participat în mai multe rânduri la Rock’N’Iași și au fost cap de afiș în ediția de iarna a festivalului de la începutul anului 2016. Au la activ un album intitulat „Unborn„, ce a fost lansat pe data de 26 februarie 2016  în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Winter Edition”. Au piese precum „Cigarette burn„, „In treason I fall„, „Smiling Sun” sau „Lake of false desire„.

E-an-na se bucură de o ascensiune fulminantă și totodată neașteptată, grație unei abordări muzicale diferite a genului folk metal. Încorporând atât instrumente tradiționale cât și sonorități muzicale ce pornesc de la clasicul folk metal și până la sonorități moderne, departe de sfera muzicală propusă, trupa reușește să ofere o paletă muzicală folk neîntâlnită până în acest moment. Au piese precum „Jiana„, „Sârba Ciobănească” sau „Tinca Popii„, iar în viitorul apropiat, aceste piese vor face parte de pe primul material discografic al trupei: EP-ul „Jiana”.

Concertul din clubul Underground va începe undeva după ora 21:00. Prețul biletului urmează să fie stabilit. Pentru mai multe detalii sau eventuale modificări, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

2 thoughts on “Concert E-an-na & Beauty And The Rat în Underground Pub, Iași

Lasă un răspuns