Concert E-an-na & Beauty And The Rat în Underground Pub, Iași – Turneul „Viu”

Vineri, 28 Septembrie 2018, Underground Pub din Iași vă invită la concertul trupei E-an-na. Aceasta se întoarce în Iași pentru a doua oară în anul 2018. Ultimul lor concert a avut loc pe 23 Martie 2018, atunci când a cântat alături de trupa ieșeană Hiraeth. În deschiderea acestui eveniment, va cânta exact ca data trecută, tot o trupă din Iași. Beauty And The Rat va cânta pentru a doua oară în deschiderea unui concert E-an-na din orașul Iași. Același lucru s-a întâmplat și în anul 2016, E-an-na aflându-se în momentul respectiv în turneul național „Jocurile Jienei”.

Acest concert face parte din turneul „Viu„, ce are ca scop promovarea celei mai noi compoziții semnate E-an-na, care de altfel dă titlul acestui turneu. A început pe 27 Septembrie 2018 cu un concert în 31 Motor’s Pub din Suceava și cuprinde orașe precum Iași, Cluj-Napoca, Oradea, Târgu Mureș, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Brașov, București, Buzău, Sibiu și Constanța. Lista orașelor se poate modifica oricând și pot fi adăugate și alte locații.

E-an-na este una dintre cele mai tinere trupe de pe scena metal-ului românesc. Înființată în Sibiu la începutul anului 2015, trupa a devenit cunoscută publicului larg prin piesa „Jiana„, lansată în august 2015. A prins foarte repede la publicul metal din Romania, chiar dacă a avut doar 5 piese oficiale la început. A ieșit pe locul 2 la categoria „Best Metal Newcomer” din cadrul premiilor Metalhead Awards, ce au avut loc pe 30 ianuarie 2016. Trupa se autocaracterizeaza ca fiind una ce cântă „mioritic metal”. Toamna anului 2016 marchează lansarea primului album de studio intitulat „Jiana„. Acesta este de tip EP și conține 5 piese: „Înșivă„, „Hora Pe Furate„, „Jiana„, „Sivoi” și „Codru„, Ultimele creații sunt „Epitaf” și „Viu„, cea din urmă aflându-se într-un turneu de promovare în plină desfășurare.

Beauty and The Rat este o trupă ieșeana de rock alternativ cu multe influențe metal. Stilul trupei se aseamănă foarte mult cu cel al trupei Godsmack. Trupa a fost înființată în anul 2011, iar de atunci a avut multe concerte în marea lor majoritate pe plan local. A participat în mai multe rânduri la Rock’N’Iași și a fost cap de afiș în ediția de iarna a festivalului de la începutul anului 2016. Are la activ un album intitulat „Unborn„, ce a fost lansat pe data de 26 februarie 2016  în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Winter Edition”. Este cunoscută pentru piese precum „Cigarette burn„, „In treason I fall„, „Smiling Sun” sau „Lake of false desire„.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 20:00. Biletele se mai pot găsi la intrare la prețul de 35 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns