Concert Dragonu’, Siberia, DJ GreWu în The Stage, Bacău – Păreri la rece (video)

Acum două săptămâni, în clubul The Stage din Bacău, a avut loc concertul cunoscutului artist rap Dragonu’. Acesta nu a venit singur, a venit alături de Siberia și Dj GreWu. În mod normal, la platane trebuia să se afle Tecko Starr, dar acesta nu a putut ajunge, și a fost înlocuit cu Dj GreWu, un alt dj afiliat cu Haarp Cord și Dragonu’.

Concertul a început undeva pe la miezul nopții, clubul adăpostind vreo 80 de persoane, dar, având în vedere că The Stage-ul e un club relativ mic, ai fi zis că era o grămadă de lume. Dragonu’ a urcat pe scenă alături de Siberia și Dj GreWu. Printre primele melodii ale serii s-au putut regăsi piese destul de cunoscute ale artistului, precum „The sound of the underground was found„, „Prăjeala de mahoarcă” sau „N-o să mai fiu niciodată un drogat„. Fanii prezenți, majoritatea adolescenți, știau piesele pe de rost încât se putea auzea ecoul lor în tot clubul.

Dragonu’ a știut să echilibreze piesele în playlist-ul său încât publicul să fie mereu plin de energie. Nici Siberia nu a dezamăgit, acesta având anumite părți doar ale lui, cel mai memorabil fiind un acapella destul de reușit. Piesele interesante au început după „Primăvara„, pe fundal auzindu-se piese precum „Ardem” sau „Prieten adevărat„.

Momentul epic al serii a fost la piesa „Hardcore„. Dragonu’ a rugat fanii prezenți să se ghemuiască. Aveai senzația că sunt toți pregătiți să fugă la maraton, exact în poziția aia. După primul beat al piesei, artistul le-a făcut semn să sară în sus. Erau numai mâini și urale în atmosferă. Faza serii, fără doar și poate.

După o oră de cântat, băieții au avut parte de bis, datorită faptului că publicul își dorea acest lucru. Printre acele piese s-a putut regăsi „Temnița luminii„, o piesă realizată în colaborare cu Sișu Tudor.

După concert, Dragonu’, Siberia și DJ GreWu au stat la poze și autografe. Aceștia s-au împrăștiat în două locuri, ca să nu creeze aglomerație. A fost un concert bun, băieții au livrat un concert bun, sonorizarea a fost în regulă; pe lângă astea, au existat și câteva mici probleme. Unii fani în timpul concertului au scandat „Specii, Specii„, și faza cea mai penală a fost din partea unui dj din The Stage. În timp ce Dragonu’ făcea poze cu fanii în fața scenei, pe fundal s-a auzit piesa „Bomba„. Dragonu’ a p[rut u;or indispus odată ce a auzit piesa. Cu toții știm că Dragonu’ făcuse la un moment dat parte din trupa Specii, dar, au trecut mulți ani de când trupa s-a destrămat, și a declarat în nenumărate interviuri că perioada „Specii” a fost una destul de întunecată a vieții sale. O faza destul de nasoală cu piesa asta pe fundal, din punctul meu de vedere. Dar, mai nimeni nu cred că băgase de seamă acest lucru.

Poze de la eveniment găsiți pe pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns