Concert Dragonu’ în Underground Pub, Iași

Vineri, 7 aprilie 2017, clubul Underground din Iași vă invită la concertul lui Dragonu’. Acesta revine după o pauza de aproximativ un an, alături de el se va afla TKE, la platane aflându-se Egris. În deschiderea evenimentului va cânta fratele B.R.

Dragonu’ este una dintre cele mai cunoscute figuri din rap-ul underground românesc. A devenit cunoscut publicului când forma alături de Chimie trupa Specii. A lansat 3 albume sub egida trupei, în tot acest timp participând frecvent la concursuri de tip „Battle MC”, în 2009 câștigând un astfel de concurs. Are la activ 3 materiale discografice: „Adio 47 (omul vechi)„, „Dragoș V-o dă” și „Anul dragonului„. Totodată, are și un album cu cele mai bune piese lansat în 2015 intitulat „Dragonu – Best Of – 2005-2015„. Are piese precum „The sound of the underground was found„, „Muzica naște monștrii” sau „N-o să mai fiu niciodată un drogat„.

Evenimentul din clubul Underground va începe undeva după ora 21:00. Biletele se mai găsesc în număr limitat la prețul de 20 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

3 thoughts on “Concert Dragonu’ în Underground Pub, Iași

Lasă un răspuns