Concert Dragonu in Pub S4 – Bacau

Vineri, 6 iunie 2014, clubul Pub S4 va gazdui unul dintre cele mai anticipate evenimente hip-hop la nivel local. Cunoscutul artist Dragonu, isi va lansa noul material discografic, „Anul Dragonului” alaturi de colegii lui de breasla, Flou Rege si Tecko Starr.

Tecko Starr este unul dintre membrii formatiei Haarp Cord. Este asociat cu foarte multi artisti din domeniu precum Dragonu, Sisu, Afo, Chimie, iar lista poate continua la nesfarsit. Acesta exista in mod oficial pe piata muzicala din 2009.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YaG5lcKbLiI]

Flou Rege exista de prin 2003 in lumea hip-hop-ului autohton. Acesta, de-al lungul carierei sale a colaborat cu artisti precum Ortega, Haarp Cord, Chimie, Carbon, si lista continua. Ramane cunoscut pentru melodii precum „Alte clipe”, „Anima Mundi” sau „Murdar”.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Q_2lEL8sypc]

Dragonu este genul de artist care n-are nevoie de nicio prezentare. El este unul dintre membrii celebrei formatii „Specii”, iar din 2011 si-a inceput o cariera solo. Are 3 materiale discografice la activ: „Adio 47 (omul vechi), un material lansat in 2011, „Dragos V-o da”, lansat prin 2012, si „Anul dragonului”, care va avea lansarea oficiala la acest concert. Ramane cunoscut pentru melodii precum „N-o sa mai fiu niciodata un drogat”, „Muzica naste monstrii” sau „Amenintarea maimutei” (o piesa facuta in colaborare cu Kazi Ploae si Chimie).

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_HWKqLsasyk]

Concertul va incepe undeva dupa orele 21:00, iar intrarea este de 15 lei.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=QZFII7DPzPs]

Lasă un răspuns