Concert Dragonu’ AKA 47 în Overlord Pub, Bacău

Vineri, 7 iunie 2019, Overlord Pub & Club din Bacău vă invită la concertul lui Dragonu’ AKA 47. Acesta se întoarce în Bacău după 3 ani și jumătate, ultimul său concert având loc pe 18 septembrie 2019 în clubul The Stage.

Dragonu’ AKA 47 este una dintre cele mai cunoscute figuri din rap-ul underground românesc. A devenit cunoscut publicului când forma alături de Chimie trupa Specii. A lansat 4 albume sub egida trupei, în tot acest timp participând frecvent la concursuri de tip „Battle MC”, în 2009 câștigând un astfel de concurs. Ultimul album Specii, „Fuck Darwin„, a fost lansat pe 1 Iunie 2018 în clubul Quantic din București. Ca artist solo, are la activ 3 materiale discografice: „Adio 47 (omul vechi)„, „Dragoș V-o dă” și „Anul dragonului„. Totodată, are și un album cu cele mai bune piese lansat în 2015 intitulat „Dragonu – Best Of – 2005-2015„. Este recunoscut pentru piese precum „The sound of the underground was found„, „Muzica naște monștrii” sau „N-o să mai fiu niciodată un drogat„.

Evenimentul va avea loc în Overlord Pub & Club, o locație relativ nouă în orașul Bacău, aflată în direcția de mers spre Colegiul Național „Vasile Alecsandri”. Locația a mai găzduit evenimente și concerte până la ora actuală, ultimul concert rap avându-l ca invitat pe Phunk B. Accesul la concertul lui Dragonu’ AKA 47 va avea loc după ora 21:00, intrarea fiind de 20 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns