Concert Domination – Pantera tribute band în Underground Pub, Iași

Sâmbătă, 6 aprilie 2024, Underground Pub din Iași vă invită la concertul trupei Domination. Aceasta este singura trupă românească de tribut Pantera și se întoarce în Iași după 6 ani. Ultimul concert l-a avut loc pe 12 ianuarie 2018, tot în Underground Pub.

Conform descrierii oficiale a evenimentului, Domination este singură trupa tribut Pantera din România care a prezentat integral două albume marcante din istoria formației, mai exact albumele „Far Beyond Driven” şi „Vulgar Display Of Power”. Este totodată cunoscută drept una din cele mai intense formaţii din peisajul underground românesc. Membrii trupei au vaste experiențe muzicale, mulți activând în trupe recunoscute din rock-ul românesc. La voce îl are pe Ștefan Zaharescu, recunoscut pentru activitatea sa muzicală din trupe precum Negură Bunget, Kistvaen sau Sur Austru. La chitară îl are pe Cezar Popescu (Vița de Vie, Days Of Confusion). Alături de ei se mai află Cristi Dumitrescu la tobe (Iris, No Stress), respectiv Andrei Zamfir la bass (Dora Gaitanovici, Days Of Confusion). Ca și evenimente live, a început să cânte din anul 2009. Și-a făcut prezența în marile orașe ale României, precum București, Iași, Cluj-Napoca, Brașov, chiar și în orașe ceva mai mici precum Bacău sau Petroșani.

Accesul în Underground Pub va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 53 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns