Concert Domination in Bacau – Pareri la rece – Poze si video

Salutare dragi hoinari printre litere. Acum vreo 2 luni, in „Pub S4” din Bacau, a avut loc concertul celor de la Domination. Eu atunci, am participat la acest concert, doar ca n-am mai facut nicio parere la rece, deoarece a fost vraiste in PC-ul meu. Am avut fisierele dezordonate, incat am si uitat ca am poze si clipuri de la acest concert. Problema e ca nu prea mai tin minte mare lucru de atunci, sunt 2 luni totusi, dar, sa lasam parerile sa curga…

 In noapte de inviere la ortodocsi, Pub S4 a avut un concert demential, demn de o asemenea noapte. In acea noapte au urcat pe scena cei de la Domination, o formatie tribut Pantera, fondata de Cezar Popescu prin anul 2009. El este si chitaristul formatiei Vita de Vie.

 Concertul a inceput undeva dupa ora 01:00. Formatia a inceput cu piesa „I’m broken”. Personal, ma asteptam ca aceasta melodie sa fie undeva pe la finalul concertului, pentru ca este una extrem de dinamica (sau de „mosh”-eala, pentru cunoscatori).

 Publicul a fost destul de redus numeric, dar fata de alte concerte, chiar au fost oameni de data asta. Cred ca in jur de 60-70 de persoane au fost la concert, mare parte venind spre finalul concertului.

 Pana la acest concert, nu stiam mare lucru despre Domination. Am ramas placut surprins ca vocalul de la Domination era Buvnitz, unul dintre adminii paginii Metalhead. Cred ca a inceput sa-mi placa formatia pe parcursul concertului.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=nPhQBLybvE8]

In prima parte a concertului, s-au putut auzi piese precum „5 minutes alone”, „Cowboys from hell” sau cea de mai sus, „This love”. Imediat dupa piesa de mai sus, au urmat cateva piese mai „lente”, daca se pot numi asa, gen „Cemetery gates”.

Aproape de final, atmosfera s-a incins putin. Lumea facea mai mult headbang si mosh-pit decat de obicei.

Pen-ultima piesa a serii a fost piesa care a dat titlul formatiei, „Domination”. Publicul atunci incepea sa o ieie razna…

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=MHbOwuCkUmk]
Baietii au terminat cu piesa „Fucking hostile”, si in acea seara a avut loc unul dintre cele mai mari „wall of death”-uri din Bacau. Acesta se poate viziona la inceputul clipului de mai sus.
Concertul s-a terminat undeva dupa ora 02:00-02:20. Imediat dupa…
…eu si cu cativa prieteni, am facut poze cu formatia.

Cand am facut poza cu formatia, l-am intrebat pe vocal: 
„Tu esti Buvnitz?!”, iar el a zis ca 
„Da”. Eu i-am replicat: 
„de aia imi pareai tu asa cunoscut”.
 Imediat a inceput sa rada, a fost foarte tare momentul pentru mine, sincer…

E a nu stiu cata oara cand Necuratu’ sta pe post de masa pentru autografe. Dar s-a obisnuit demult…

Cred ca e una dintre cele mai scurte „pareri la rece” pe care am facut-o. Asta se intampla cand iti propui mai multe chestii deodata, uiti sa le faci pe cele mai importante. Norocul meu a fost ca mi-am mai amintit ceva de la concertul celor de la Domination uitandu-ma la pozele de mai sus.
Nu se mai repeta dragi hoinari printre litere, pentru ca nu va mai fi cazul de o asemenea intarziere monstru.
Va mai fii o parere la rece, cat de curand cu un eveniment avut loc acum 1 an de zile aproape. Doar ca am scris pe un caiet acel eveniment.
Pana data viitoare

Hoinareala placuta!

One thought on “Concert Domination in Bacau – Pareri la rece – Poze si video

Lasă un răspuns