Concert Abstract Grave & Imprudent & Nitrozenfish în clubul Rocknrolla din Iași

Sâmbătă, 22 aprilie 2023, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul trupelor Abstract Grave, Imprudent și Nitrozenfish. Acesta face parte din turneul formației Dishonored, intitulat „Romanian Tour”. Orașele avizate au fost București, Suceava și Iași. Disohonered, care și-a făcut prezența la evenimentele din București și Suceava, nu va participa și la cel din Iași, din cauza unui eveniment neprevazut ce implică unul dintre membrii trupei.

Dishonored este o trupă din Bulgaria, originară din orașul Sofia. A fost înființată în anul 2016. Stilul lor muzical are la bază genul metalcore, contopit cu elemente de nu-metal și hardcore. Stilul a fost puternic influentat de formații precum Bring Me The Horizon, Parkway Drive, While She Sleeps, Limp Bizkit sau Slipknot. Prima producție oficială a fost lansată în anul lor de debut și se numește „The Letter„. Câteva luni mai târziu, s-a lansat „Vices„, reprezentând totodată și primul videoclip oficial al formației. Acesta a fost primit cu mare căldura de publicul bulgar, asigurându-le totodată locuri în cadrul unor festivaluri bulgare de profil precum Hills of Rock din Plovdiv, În cei 7 ani de existență, a lansat un material discografic intitulat „Aminds„. Acesta este de tip EP și a fost lansat în anul 2020. Este recunoscută pentru piese precum „Devil Nation” sau „Waves„.

Abstract Grave este o trupă deathcore/djent, originară din București. Istoria acesteia începe undeva prin anul 2018, atunci când Valentin Șovar (Shov), membru al trupei Why Cat, Why?!, respectiv Radu, membru al formației Between Life And Death, au decis sa experimenteze ceva diferit, lansând în cursul acelui an piesa „A twist of fate„. Aceasta a fost primită cu o bună recepție din partea publicului underground, cei doi luând decizia nașterii proiectului muzical Abstract Grave. În 2020, Florin se alătura grupului și se începe producția primului material discografic. Conform propriei descrieri, „după o perioadă dificilă cauzată de pandemie se lucrează intens la un turneu național dar și la un nou album, planul lor fiind să împletească un sound unic, diferit, „ca afară” cu videoclipuri profunde, parțial inspirate din realitate.” În primăvara anului 2022, apare oficial EP-ul „The Past The Present The Future„, concertul de lansare având loc în clubul Fabrica din București. Până în prezent, este recunoscută pentru piese precum „Wasting Days„, „Arrows In My Back” sau „The Bridge„.

Imprudent este o trupă de industrial metalcore, originară din orașul Iași. Stilul lor muzical are și influente din alte genuri muzicale precum nu-metal, progressive sau alternative rock. A fost înființată în anul 2020, dar debutul scenic l-a avut abia în anul 2021, în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Open Air” 2021. În scurta sa existență, a lansat 2 albume de studio. Ambele au fost lansate în anul 2022. Primul a fost „Alt Om„, urmat de „Critik Crisis„. Ambele sunt disponibile pe pagina oficială de Youtube a trupei. Majoritatea concertelor au fost pe plan local sau regional, făcându-și prezența în cadrul mai multor ediții de Rock’N’Iași sau în deschiderea unor trupe precum Outstorm. Este recunoscută pentru piese precum „Lecție personală„, „Rupe-ți Capu’ ” sau „Schimbări radicale„.

Nitrozenfish (cunoscută și sub acronimul de „NZF”) se autocaracterizează ca fiind „o formație cu un nucleu grunge percusiv și combinații de stiluri care și-au lăsat amprenta„. Prima producție a fost „Backbone” și a fost lansată pe 4 ianuarie 2022. A susținut concerte în locații precum Trei Bețivi Bar din București sau La Țevi Pub din Cluj-Napoca. Recent, a pornit într-un turneu alături de trupele Dishonored, Abstract Grave și Imprudent, cântând alături de acestea în clubul Fabrica din București sau Art Rock Cafe din Suceava. Nu are niciun material discografic lansat până-n prezent, dar are piese precum „The next place„, „Tame” sau „How do we fix this„.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc la intrare în seara evenimentului la prețul de 30 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *