Concert Dirty Shirt & Nightmarion în 31 Motor’s Pub, Suceava

Sâmbătă, 10 decembrie 2016, 31 Motor’s Pub din Suceava vă invită la concertul trupei Dirty Shirt. Deoarece trupa dorește să susțină scena underground-ului românesc, Nightmarion este trupa confirmată să cânte în deschiderea concertului maramureșenilor.

Înființați în anul 1995 în orașul Seini, județul Maramureș, Dirty Shirt ajunge una dintre cele mai cunoscute trupe din underground-ul românesc datorită genului ce cuprindea elemente din progressive, alternative, power metal și hardcore. Trupa își lansează primul album, „Very Shirt” în anul 2000, iar la scurta vreme, își întrerupe activitatea. În 2004 au revenit, având influențe de folclor, funk și electro, o combinație ce avea să fie una de succes. Au devenit notorii la finalul anului 2012, odată cu lansarea piesei „Freak Show„. Piesa a fost hit-ul albumului cu același nume, lansat în 2013. În anul 2014 au reprezentat România la Metal Battle-ul de la Wacken Open Air, obținând locul 2. Ultimul lor material discografic este „Dirtylicious„, lansat în anul 2015; este printre cele mai apreciate materiale semnate Dirty Shirt. Au lansat de-a lungul anilor piese precum „Bad apples„, „Săracă Inima Me” sau „Pitbull Terrier„.

Nightmarion este o trupă de rock alternativ cu influențe metal din Suceava. Înființată în anul 2014, trupa a început să fie cunoscută pe plan local, cântând în deschiderea unor trupe precum Bucovina. În 2015, au participat la „Zilele Nordului”, un festival unde au împărțit scena cu trupe precum Șuie Paparude, Basska sau ROA. Are piese precum „I’m Walking„, „Lângă mine” sau „Singur în noapte„. sau ceva mai recent, „Lumea Lor„.

Evenimentul va începe undeva după ora 20:00, intrarea fiind de 25 lei. Limita în 31 Motor’s Pub este de 180 de persoane. Pentru mai multe detalii, sau eventualele modificări de program, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns