Concert Dilimanjaro & ISCM în The Stage, Bacău – Lansare album „Android”

Joi, 5 Aprilie 2018, clubul The Stage din Bacău vă invită la concertul lui Dilimanjaro & ISCM. Acest concert are ca scop lansarea materialului discografic intitulat „Android„, rezultatul colaborării celor doi MC. Invitat în cadrul acestui concert este Vladone. In deschiderea evenimentului, vor cânta WTF, Tengu, J. Kangaroo și Alexsay, cu toții fiind MC băcăuani.

Dilimajaro este unul dintre cei mai apreciați artiști din rap-ul underground românesc. Originar din orașul Bacău, acesta și-a început activitatea încă din anul 2003, făcând parte din trupe precum Sarkasstic, ARN și ContraOfensiva. Timpul a trecut, iar anul 2005 îl aduce în postura de membru al trupei Epitaph, alături de KREM și Japonezu’; apar totodată și mixtape-urile „Richter7”, respectiv „Vise Colorate”. Toată cariera sa, Dilimanjaro a făcut diverse colaborări, printre ultimele fiind alături de artiști precum de ISCM ( prescurtarea de la Infinite Skills Create Miracles) sau Vladone, lansând împreună piese precum „Ispita„, „Blablablasfemii” sau „Grimeea„. Totuși, artistul are și piese proprii precum „Șofran„, „Jurnalul unui narcoman mahmur” sau „Pașnic„.

În deschiderea evenimentului vor cânta WTF, Johnny Kangaroo, Tengu și Alexsay. Trebuie remarcat faptul că toți sunt MC băcăuani, cunoscuți și apropiați ai lui Dilimanjaro, recunoscuți pe scena rap băcăuană. Alexsay este recunoscut pentru piesele „Bacăuwood„, în timp ce Tengu și Johnny Kangaroo sunt cunoscuți pentru faptul că sunt membrii din trupa SECNA. Alături de Dilimanjaro și ISCM se va afla și Vladone, un MC originar din Bârlad și colaborator constant a lui Dilimanjaro și ISCM. Acesta, la rândul său, are producții proprii precum „#feeltrez„, „Optsprezece” sau „Habar n-am„.

Evenimentul din The Stage, Bacău, va începe undeva după ora 22:00. Intrare va fi de 20 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns