Concert Cremisi în clubul Rocknrolla din Iași

Duminică, 18 septembrie 2022, clubul Rocknrolla din Iași, în colaborare cu Northwest Hardcore Booking Branch, vă invită la concertul trupei italiene Cremisi. Aceasta se va afla pentru prima dată în orașul Iași. Evenimentul face parte din primul turneul european al formației intitulat “La Via Della Iustizia”, care cuprinde țări precum Slovenia, Slovacia, Ungaria și România.

Cremisi este o trupă de symphonic epic metal originară din zona Bologna, Italia. Numele trupei înseamnă “purpuriu” sau “roșu intens”. A fost înființată în anul 2016, lansând până-n momentul actual 2 materiale discografice. Primul a fost EP-ul “First Draw”, lansat în anul 2017, respectiv albumul “Dawn Of A New Era”, lansat în anul 2019. Periodic, a mai lansat și producții de tip “single”, care nu se regăsesc pe niciun album momentan, printre ultimele aflându-se “Silver Bride”. Până-n prezent, este cunoscută pentru piese precum “The Black Death“, “Battle Of Lepanto” sau “Confession“.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe undeva după ora 20:00. Intrarea va fi de 20 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply