Concert Cred Că Sunt Extraterestru în The Stage, Bacău – Lansare album „Dragoste Cu Forța”

Vineri, 29 Martie 2019, clubul The Stage din Bacău vă invită la concertul trupei Cred Că Sunt Extraterestru. Trupa se întoarce în Bacău după aproape 2 ani. Ultimul concert a avut loc pe 2 Iulie 2017, în cadrul festivalului stradal Street Delivery. Acest concert are ca scop promovarea ultimului album semnat Cred Că Sunt Extraterestru. Acesta se numește „Dragoste Cu Forța„, iar primul concert de promovare va fi cel din The Stage.

Cred Că Sunt Extraterestru (sau abreviat CCSE) este o trupă fondată de AFO. El descrie proiectul muzical ca fiind “o trupă de muzica inteligentă românească„. Stilul propriu-zis are la baza muzica rap, ce fuzionează în fiecare piesa cu elemente din stiluri diverse precum rock alternativ, electro, funk și rock psihedelic. A fost lansată oficial pe 27 Mai 2015, atunci când s-a lansat videoclipul piesei „Start Rec„. Este o trupă asociată cu casa de producții Culese Din Cartier, cunoscuta pentru artiști și trupe precum Subcarpați, Argatu’, Fantome, Celula De Criză sau Frații Grime. Are la activ 2 albume lansate: „7,83 Hz„, lansat pe 17 Noiembrie 2017, respectiv „Dragoste cu Forța„, ce urmează să fie promovat printr-o serie de concerte prin țară. De pe noul album, se cunosc doar piesele „8 Miliarde” și „Văd lumea cum vreau eu să fie„. Este recunoscută pentru piese precum „Start Rec„, „Floare De Maidan” sau „Zbor„.

Evenimentul din clubul The Stage va începe după ora 22:00. Biletele se găsesc în presale la 20 de lei, sau în seara evenimentului la prețul de 30 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns