Concert Coma & Nightmarion în Underground Club din Iași

Sâmbătă, 7 martie 2020, va avea loc concertul formației Coma. Trupa se întoarce în Iași după 10 luni, ultimul concert având loc pe 10 mai 2019. La fel ca și atunci, Underground Club va fi locația aleasă pentru concert. În deschidere, va cânta trupa Nightmarion. Aceasta se întoarce în Iași după 5 luni, ultimul concert având loc pe 9 octombrie 2019. Atunci a cântat în deschiderea formației Trooper.

Coma este una dintre cele mai cunoscute trupe din România. Aceasta face parte dintre primele trupe de rock alternativ din țara noastră, stilul lor evoluând de-a lungul timpului, și având influențe de metal și hardcore. Este foarte similară ca stil cu trupa americană Deftones, fiind frecvent comparată cu aceasta. De altfel, a cântat în deschiderea concertului Deftones din anul 2006 din București. Are la activ 4 materiale discografice lansate, și multe piese extrem de cunoscute precum „Vezi„, „Chip„, „Un semn„, „Cântă-mi povestea” sau „Coboară-mă-n Rai„. În toamna anului 2016, trupa a lansat ultimul album intitulat „Orizont„. Este nelipsită de la marile festivaluri ale țării, precum Electric Castle, Rock’N’Iași, Shine Festival, Bucovina Rock Castle sau Rockstadt Extreme Fest.

Nightmarion este o trupă de rock alternativ cu influențe metal din Suceava. Înființată în anul 2014, trupa a început să fie cunoscută pe plan local, cântând în deschiderea unor trupe precum Bucovina sau Dirty Shirt. A cântat inclusiv în cadrul festivalului Bucovina Rock Castle, ultima sa prezență fiind în cadrul ediției din anul 2019. Un alt festival unde și-a făcut simțită prezența a fost „Zilele Nordului”, un festival unde a împărțit aceiași scenă cu trupe precum Șuie Paparude, Basska sau ROA.  Până la ora actuală, are doar un material dsicografic lansat. Acesta este de tip EP și se numește „Mediam Noctem”. Cuprinde piese precum „I’m Walking„, „Lângă mine” sau „Singur în noapte„, „Lumea Lor„, sau, ceva mai recent, „Ultima zi„.

Evenimentul din Underground Club va începe undeva după ora 21:00. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns