Concert Cedry2k & SECNA în Pub S4, Bacău

Joi, 7 ianuarie 2016, clubul Pub S4 din Bacău vă invită la primul concert rap din anul 2016, alături de Cedry2k, ce va fi însoțit pe scenă de Robert Drogatu, Eufonic și DJ Mo. În deschiderea evenimentului va cânta trupa locală SECNA.
SECNA este una dintre cele mai recunoscute trupe rap din rap-ul băcăuan, ei fiind nelipsiți la evenimentele importante rap sau de tip „open mic”. Au împărțit în trecut scena cu artiști precum Cedry2k, Chimie, Subcarpați sau B.U.G.Mafia, adunând o multitudine de concerte de-a lungul existenței lor. Au piese precum „Zombi„, „Vino mai aproape” sau „Animale„.
Cedry2k, sau Stelian Crăciun pe numele lui real, este unul dintre cei mai apreciați artiști rap din underground-ul românesc. Acesta, a colaborat de-a lungul timpului cu trupe precum C.T.C sau Haarp Cord, lansând (cu ajutorul acestora, în mare parte) 6 materiale discografice: „Alchimia veninului„(2007), „Poezie balistică” (2009), „Cuvinetecevindecă” (2010), „Colaborări vol.1„(2011), „Clipa schimbării” și „Identitate„, ambele lansate în 2012. Cedry2k a revenit în 2014 cu albumul „Sfinții Închisorilor„, un album ce avea să devina unul dintre cele mai apreciate materiale ale artistului.  Ultimul album, „România Furată„, este realizat cu artiști precum Sișu Tudor, Deliric sau Connect-R. Cedry2k a lăsat în urmă piese precum „Apocalipsa verbală„, „Alchimia veninului” sau „Când„.
Concertul va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 15 lei în avans, și 20 de lei în seara evenimentului. Trebuie menționat faptul că biletele se vând în limita a 150 de locuri. Mai multe detalii, pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns