Concert caritabil B.P.C în club Rocknrolla, Iași

Sâmbătă, 12 octombrie 2019, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul trupei B.P.C. Acest concert are ca scop strângerea de manuale școlare pentru copii de la clasele I-VIII din satul Malul Rosu, aflat în comuna Lopătari din județul Buzău. Toti participanții de la acest concert sunt încurajați să vină cu una sau mai multe cărți, ce nu mai reprezintă demult un interes pentru ei, dar ar putea ajuta întregirea bibliotecii acestei școli.

Înainte de toate, B.P.C este un acronim pentru „Bem Pe Caiet”. Este o trupă de rock alternativ, cu influențe din punk, funk, ska sau reggae. Membrii trupei sunt originari din Huși, respectiv Iași, aceasta formându-se în decembrie 2015. Nu are multe apariții până la ora actuală, dar cele mai notabile au fost din cadrul festivalurilor Rock’N’Iași „Open Air” 2016, respectiv Rock’N’Iași „Open Air” 2019 și Open Camp Vaslui 2016. În toamna anului 2016, trupa a participat la semifinala concursului GBOB din Suceava, obținând locul 3 în urma acestuia. Până la ora actuală are doar o piesă oficială intitulată „Limba„, ce a fost lansată pe 7 Martie 2018. O alta piesă, disponibilă doar pe SoundCloud, se numește „Zburători„. În rest, piesele trupei momentan se pot auzi doar live, „Circul” fiind una dintre ele.

Evenimentul va începe undeva după ora 21:00. Fiind un eveniment caritabil, intrarea este liberă. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns