Concert byron în Berăria Valhalla, Bacău

Sâmbătă, 10 Martie 2018, Berăria Valhalla din Bacău vă invită la concertul trupei byron. Aceasta se întoarce în Bacău după 6 luni, ultimul lor concert având loc în cadrul primei ediții de Street Food Festival din orașul Bacău.

byron este una dintre cele mai recunoscute trupe de rock alternativ din România. Trupa are 10 ani de activitate, primul lor album, „Forbidden Drama” fiind lansat în octombrie 2007. Au la activ 6 albume de studio, ultimul fiind „Eternal Return” lansat în anul 2015. Au adunat o multitudine de concerte în cei 11 ani de activitate, împărțind scena cu artiști interni și internaționali pe scene diverse și cunoscute ale țării. Au piese precum „Cu capu-n nori„, „Songul pușcăriasului” sau „Melancolic„, ultima menționată fiind o piesă folosită ca și coloană sonoră în serialul „Rămâi cu mine” de pe HBO. Recent, trupa a lansat piesa „Anima„, aceasta fiind deja prezentă în ultimele concerte semnate byron.

Evenimentul din Berăria Valhalla va începe undeva după ora 22:00. Pentru mai multe detalii sau eventualele modificări de program, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns