Concert Bucovina & Seven Hills în 31 Motor’s Pub, Suceava

Sâmbătă, 4 iunie 2016, clubul 31 Motor’s Pub din Suceava vă invită la concertul trupei Bucovina. Acest concert are ca scop promovarea ultimului material discografic al trupei, „Nestrămutat„. În deschiderea concertului, va cânta trupa Seven Hills.

Bucovina este fără doar și poate una dintre cele mai bune și apreciate trupe metal românești la ora actuală. Înființată în anul 2000 în Iași, trupa a lansat până acuma 4 materiale discografice. Al patrulea material discografic, „Nestrămutat„, a fost lansat oficial în fața fanilor ieșeni în cadrul concertului din 27 februarie 2016 din cadrul festivalului Rock’N’Iași „Winter Edition” 2016. Pe lângă acest festival, este o trupă nelipsita de la marile festivaluri ale tarii, precum „Rockstadt Extreme Fest„ sau „Bucovina Rock Castle„. Au devenit în 15 ani de activitate sinonimi cu piese precum „Mestecăniș„, „Spune tu, vânt” sau „Sunt munți și păduri„.

Seven Hills este o trupă recent înființată din orașul Iași. Aceștia au avut debutul lor muzical prin piesa „Tragedy” lansată în februarie 2016, primul lor concert avându-l în aceiași perioadă în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Winter Edition” 2016. Trupa abordează stilul numit metalcore și are piese precum „Masquerade” sau „Old Stories (Brought Back To Life)„. În playlist-ul Seven Hills se regăsește și-un cover după Parkway Drive, mai exact la piesa „Idols and Anchors„.

Concertul va începe după ora 21:00, biletele fiind la vânzare la prețul de 25 de lei. Acestea se pot găsi în avans la barul 31 Motor’s Pub, sau în seara evenimentului. Limita în club este de 190 de persoane. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns