Concert Bucovina & Cozmetic în Underground Pub din Iași

Sâmbătă, 27 ianuarie 2024, Underground Pub vă invită la concertul trupelor Bucovina și Cozmetic. Acestea se întorc în orașul Iași, în cadrul aceleiași seri, după aproape un an de la ultimului eveniment avut împreuna. Pe 4 februarie 2023, Bucovina și-a lansat albumul „Suntem Aici”, tot în Underground Pub, Cozmetic fiind în deschidere.

Bucovina este una dintre cele mai recunoscute trupe de pe scena metal românescă. Este în același timp și una dintre cele mai vechi trupe ale orașului Iași, având 24 de ani de existență. În tot acest timp, ea a devenit una dintre numele de marcă ale scenei de metal din România, a adunat un fan-base impresionant și multe concerte atât în țară cât și în afară. De altfel, e nelipsită de la marile festivaluri de profil, făcându-și prezența de-a lungul timpului în cadrul unor festivaluri precum Rockstadt Extreme Fest, Bucovina Rock Castle sau Rock’N’Iași. Discografia trupei cuprinde 5 albume de studio, 1 EP și 1 single release. Ultimul este „Suntem Aici”, apărut în anul 2023 și cuprinde piese precum „Tăriile Vazduhului„, „Vara Toamnei” sau „Stahl Kennt Keinen Rost„. Albumul se găsește integral pe pagina de YouTube a trupei. Pe lângă producțiile noi, trupa a fost, este și va fi mereu asociată cu piese precum „Mestecăniș„, „Spune tu, Vânt„, „Straja” sau „Șoim În Văzduh„.

Cozmetic este un duo muzical originar din orașul Roman, județul Neamț. Ca și muzică, este o formație instrumentală, fără voce, aflându-se în zona metalului progresiv. A început să fie activă în ultimii ani, mai exact de prin octombrie 2022. Și-a făcut prezența live în orașe precum Roman, Rădăuți, Bacău sau Iași, alături de trupe precum Bucovina sau Trooper. Ca și producții oficiale lansate, are un videoclip la piesa „Armony” și un live pentru melodia „Grizzly„. Până-n prezent, nu are niciun album de studio lansat.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 85 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns