Concert Bucovina & Asemic în Underground Club din Iași

Sâmbătă, 1 februarie 2020, Underground Club din Iași vă invită la concertul trupei Bucovina. Este primul eveniment al trupei pe acest an. Totodată, este primul concert și pentru Asemic, o trupă care se întoarce în Iași după mai bine de un an.

Bucovina este fără doar și poate una dintre cele mai bune și apreciate trupe metal românești la ora actuală. Înființată în anul 2000 în Iași, trupa a lansat până acum 5 materiale discografice, ultimul album, „Septentrion„, fiind lansat pe 8 Decembrie 2018 la Arenele Romane din București. Este o trupă nelipsită de la marile festivaluri ale țării, precum „Rockstadt Extreme Fest„ „Rock’N’Iași” sau „Bucovina Rock Castle„. A devenit în 17 ani de activitate sinonimă cu piese precum „Mestecăniș„, „Spune tu, vânt”, „Sunt munți și păduri„, sau, ceva mai recent, „Așteaptă-mă Dincolo de Moarte„.

Asemic este o trupă instrumentală de progressive metal înființată în București în anul 2013. A devenit, încet dar sigur, cunoscută pe scena underground-ului românesc, fiind prezentă și la Rockstadt Extreme Fest. Stilul trupei are la bază stilul numit progressive metal, dar piesele trupei Asemic au și influențe de jazz, djent sau fusion. Are la activ două materiale discografice . Primul a fost lansat în octombrie 2015, intitulat „Luminescentity„, iar pe acesta se pot găsi piese precum „Solaris„, „Solitary human being” sau „Disclosure„. Al doilea a fost lansat pe 28 septembrie 2018 și se numește „Lucid”. Acesta conține piese precum „Lucid„, „A Thousand Dreams” sau „The 48th„.

Evenimentul din clubul Underground va începe undeva după ora 21:00. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *