Concert Bucium în Berăria Valhalla, Bacău

Vineri, 23 Noiembrie 2018, Berăria Valhalla din Bacău vă invită la concertul trupei Bucium. Este pentru prima dată când trupa va cânta în orașul Bacău. Alături de aceasta va fi chitaristul George Sărluceanu, invitatul special al serii.

Bucium este o trupă rock cu influențe folk, ambiental și metal simfonic, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce. Aceasta s-a înființat în anul 2000 în orașul București. Albumele Bucium sunt conceptuale, îmbinând legendele și basmele românești cu o muzică introspectivă, spirituală, adusă într-o notă contemporană. Prin fiecare show și piesă, ascultătorii pot regăsi puritatea copilăriei, în care se ascultă basme, explorându-se un univers fantastic. Toate materialele Bucium au rădăcini în mituri și legende, însă versurile și muzica sunt compoziții originale. Dintre aceste piese putem reaminti  „Sus, la cheia Raiului„, „Maria Doamna (Rareșoaia)” sau „Războieni„.

Evenimentul din Berăria Valhalla va începe undeva după ora 20:00. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply